Цистон – лекарството което помага

18.10.2014 | Автор: | Публикувано в: Заболявания

Всеки, който някога е получавал бъбречна криза или цистит знае колко болка и дискомфорт причиняват тези възпаления и твърдо ще Ви каже, че не иска никога отново да преживее този кошмар.

Бъбречните камъни се образуват по много причини и възпрепятстват функцията на бъбреците, но истинският проблем настъпва, когато част от тези образувания решат да напуснат гостоприемната среда, в която са пребивавали дълго време и настъпва силната болка.

Циститът е друг сериозен проблем, който не рядко тормози предимно жените. Той се причинява от бактерия, която образува своя колония в уринарния тракт и пречи на отделянето на урина, което е не само болезнено и неприятно, но и много опасно.

Лекарите лекуват тези възпаления и кризи с комбинация от антибиотици и аналгетици, които за съжаление не лекуват завинаги, а само тушират моментната инфекция, като тя често се връща много скоро, след проведеното по този начин лечение.

Най-доброто лечение на проблемите с бъбреците и уринарния тракт е профилактиката, която по щадящ организма начин да се бори в дългосрочен план, за да се избегнат нови възпаления.

Една добра профилактика може да се направи с Цистон на компанията Хималая, като резултатите ще бъдат пълно излекуване и облекчаване на състоянието и превенция на следваща инфекция.

Цистон е лекарствен продукт на билкова основа. Тази чудесна комбинация от билки и минерали помага на бъбреците и уринарния тракт да функционират оптимално, като същевременно разгражда камъните и помага те да бъдат изведени от организма навреме и без да се налага да се преживява криза.

Редовния прием на Цистон е изключително необходим и на хората, страдащи от подагра и изобщо на всички, борещи се с проблеми на бъбреците и отделителната система. Той е напълно природен билково-минерален продукт, създаден по специална аюрведик формула, напълно щадящ организма и въздействащ, както на моментните инфекции, така и на здравословното състояние в дългосрочен план.

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.