Как да купуваме бижута?

18.11.2013 | Автор: | Публикувано в: Продажби

Днес имаме възможност да си купуваме дрехи, обувки и бижута онлайн, което ни дава още една възможност да изразим себе си чрез външния си вид.

Бижутата са търсен аксесоар, който не само допълва вашия стайлинг, но и дава доста широка информация на околните за това що за човек сте вие.

Как можем да съдим за това какъв характер и начин на живот има една дама според бижутата, които носи?

Не искаме да бъдем крайни в изводите си при тълкуване на визията на даден човек, но въз основа на опита и изследванията на специалисти, може да се обособят две големи групи от дами – такива, които обожават скъпите и маркови бижута и такива, които нямат нищо против да носят имитационна бижутерия.

Първите са почитателки на бижута Сваровски, красиви естествени перли, дизайнерски пръстени и колиета, които са единствени по рода си и които действително заслужават високата си цена.

Може да се каже, че подобни дами инвестират своите пари в бижута, знаейки, че с покупката на качествен накит, те получават нещо стойностно, което никога няма да се обезцени.

Именно мисълта за това колко време ще се радвате на вашите украшения, трябва да ви води при покупка на бижута. Запомнете, че колкото по –качествени и скъпи са те, толкова по-малка е вероятността да се повредят с течение на времето. Дамите, които дават пари за имитационна бижутерия със сигурност виждат, че подобни накити съвсем скоро не стават за носене, просто защото вече нямат достатъчно добър вид. Техните основни недостатъци се състоят в това, че те лесно и бързо потъмняват, част от камъните и декорациите падат или се повреждат и т. н. Ако все пак сте решили да си купите такива бижута, имайте в предвид и това, че съществува опасност металите, от които са изработени те да предизвикат алергична реакция на вашата кожа.

 

Автор:

Този автор има 11 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.