Сребърни бижута и аксесоари подходящи за сватба

19.10.2013 | Автор: | Публикувано в: Бижута

Вероятно вече сте решили какво ще е облеклото и обувките за сватбата ви, следователно се задава момента за определяне на детайлите. Наблюдава се един основен принцип при подбора на бижута за венчавката, който гласи „Не прекалявайте! “. Идеята за изобилие от изящни аксесоари е примамлива. Но, нали не искате  бижутата да ви засенчат в деня на собствената ви сватба? В такъв случай обърнете внимание на следващите съвети..
Бижута за булката

Освободете се от прекаленият блясък, най-вече в случаите, когато сватбената рокля е в традиционния бял цвят. Изберете най-подходящите сватбени бижута, според детайлите във външността си. Съществен нюанс във външния вид на булката са прическата и роклята. Най-изисканото решение за сватбен аксесоар e дискретното бижу, направено от сребро и перли.

Несъмнено най-стилното бижу за една младоженка е нежна сребърна висулка, съдържаща малки размери и деликатен полускъпоценен камък. В комбинация с идентична гама обеци, комплекта ще бъде изумително постижение за визията.

Перлените колиета и обеци от сребро, също представляват примамливо решение за булката. По-скромните размери на сладководните перли са идеално решение за изящния завършек на сватбеното облекло.

И не на последно място – разкарайте годежния пръстен след обета. Все пак трябва да акцентираме върху брачната халка.

Бижута за младоженеца

Лидерско място в списъка с подходящ инвентар за младоженеца заема часовника, особено в случаите, когато е подарен от младоженката. Линията на ръчния часовник трябва да бъде елегантна, с изработка от злато или сребро. Като същевременно каишката може да е както от благороден метал, така и от кожа.

Вместо часовника може да бъде поставена кожена или сребърна гривна, която ще подчертае концепцията на вратовръзката и костюма.

Онлайн бижутерията Silver.bg предлага модерни сребърни бижута, в това число и най-подходящите аксесоари за вашата сватба.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.