Цветята и значението им в нашите сънища.

09.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Друго

Цветята са едни от най-красивите неща, които биха могли да ни се присънят. Те се славят с огромно разнообразие от разновидности. Всяко цвете си има своето символно значение и ние може да го открием в подходящият за това съновник.

Така, например, ако ви се присъни изсъхнал букет с цветя, означава, че ще изоставите някой много неприятен човек в живота си. Ако откажете да приемете букет цветя е твърде възможно скоро да направите нещо, за което после ще съжалявате дълго време.

Според съновник може още да прочетете, че полските цветя са предвестник на запознанство с нов човек, който ще изиграе важна роля в живота ви.

Цветето жасмин на сън означава, че ще имате дребни неприятност в къщи или в дома.

Момините сълзи във ваза са знак за мимолетна, преходна радост. Ароматът им говори за добри новини. Те ще ви донесат спокойствие и просперитет.

Цъфтящата  мента е символ на нови любовни похождения. Силният, страстен аромат на цветето ще ви накара да отпуснете сетивата и да освободите стреса от тялото си.

Ако насън използвате цвете за направата на лекарство, обърнете се към личният си лекар. Може да се появят редица здравословни проблеми.

Мушкатото е едно от най-рядко срещаните цветя, чиято символика да срещнем в съновник. Все пак там, където се среща то е символ на недовършена работа или процес, който ще завършите с цената на много усилия.

Розите са символ на любов и прекрасни моменти, които ви очакват в бъдеще. Увехналите рози са предвестник на раздяла или тежка мъка.

Лалетата от своя страна са знак за радост и приятни, щастливи моменти със семейството и любимите хора.

Какъвто и съновник да четем, каквито и символи да намираме вътре, едно е най-важно – вътрешното усещане, което сънят оставя. Всеки един от нас е строго индивидуална личност и подсъзнанието му си има свои знаци, чрез които да му говори. Затова не може да сложим всичко под един знаменател. Общи черти и прилики в символите на съня винаги се намират, но едно от най-важните качества, което да развиете в себе си е вътрешната интуиция и глас. Те са най-верните водачи при тълкуването на един сън.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.