Поводи да потърсим зали под наем

Търсенето на зали под наем се дължи на фирмени интереси свързани с обучение на персонал, провеждане на семинари и събрания. В интернет можете да откриете специализирани центрове, които отдават просторни помещения, за да осъществите целите си.

Такъв тип център е нашият Essence Center, който решихме да представим в тази публикация насочена към малкия и среден бизнес. Тук вие може да разгърнете потенциала си, като организирате събития, лекции и презентации. Цените са достъпни за сериозните компании и именно на това се дължи интересът към нас.

Отдаваме всякакъв вид зали под наем побиращи от 15 до 120 присъстващи. Разбира се, можем да уредим и повече места, но това ще стане, когато и ако пожелаете да влезете в контакт с екипа ни. За целта ние имаме собствен уебсайт с адрес http://essence-center.com изработен специално за заинтересованите клиенти в страната.

Намираме се в град София, а връзката с нас се осъществява лесно посредством гореспоменатия сайт и публикуваните на него адреси за връзка. Екипът ни ще обсъди вашите заявки и ще ви съобщи за свободните зали и места в центъра ни. При положение, че всичко е заето, то тогава назначаваме първата свободна дата за вас.

Като малка препоръка към фирмите желаещи зали под наем е, да ни се обадите поне пет дни преди самото провеждане на конференцията, обучението или културното мероприятие. По този начин ни давате техническо време за подготовка, в която влизат почистване, подредба на маси и столове, отстраняване на евентуално възникнали проблеми и прочие.

Обсъдихме поводите за наемането на зала, дадохме и решение, което се надяваме, че ще бъде полезно за родния бизнес и не на последно място обещахме перфектно изпълнение на задачите. Отправяме покана да се уверите във възможностите ни на живо и искрено ще се радваме да работим за общото благо. Допълнителни сведения намерете на електронния ни адрес, а до тогава ви стискаме палци и желаем здраве.

Автор:

Този автор има 123 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.