8 истини за секс магазините, които сигурно не знаете

04.11.2012 | Автор: | Публикувано в: Продажби

Все по-голяма част от населението предпочита разнообразяването на интимния живот чрез посещение на секс магазин, където да хареса подходящ секс аксесоар за своя партньор/ка или за себе си. Какво обаче ни е ясно за секс шопите и същността им?

Първият в света секс магазин е открит през 60-те години, като това е станало в Западна Германия, а собственикът му е „Beate Uhse AG”. Точното място е Фленсбърг, а годината е 1962 година.

Първият секс шоп у нас заработва в началото на прехода, по което време табутата около секса започват да се разкриват. Магазинът предоставя главно основни артикули като вибратори, еротично бельо, както и разнообразни други стимуланти за по-различни преживявания.

Въпреки, че през 90-те години се появяват супер секс магазини с голяма площ в Америка, достигаща близо 1000 кв. метра, то методът на по-голяма дискретност остава предпочитан способ за закупуване на надуваеми кукли, вибратори, анални и други видове секс артикули.

Благодарение на разпространението на секс магазините в света, то вече 40% от дамите получават оргазми по време на сексуалния акт. За сравнение — в началото на 90-те години, процентът е бил само 25%.

Оригиналното сътворение на модерния вибратор датира от 19 век, когато чрез него са се „лекували” истеричните дами през периода на месечния им цикъл. Доста от тях подивявали и докторите съзрели в него комфортен способ за справяне с периодичната женска „лудост”.

Съществуват различни типове секс магазини по света. Някои от тях се фокусират около предоставянето на така наречените по-меки артикули, докато другите са се специализирали изцяло в посока на по-екстремни продукти, като например садо-мазо играчките.
Днес почти всяка верига секс магазини притежава собствен уеб портал и предоставя продуктите си онлайн за младежите, които сърфират в интернет всеки ден.

Ако желаете да разнообразите сексуалния си живот, независимо дали сте мъж или жена, дали имате интимен партньор или не, секс играчките са чудесен начин да развихрите въображението си.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.