3 добри причини да си купите дизайнерски дрехи

02.11.2012 | Автор: | Публикувано в: Бижута, Женски неща, Магазини, Мода, Облекло, Обувки

Дизайнерските дрехи очароват и изумяват всеки! Без значение мъж или жена, тийнейджър или визрастен, този тип дрехи са винаги красиви, модерни и качествени, и всеки бленува да ги има в гардероба си. Вие виждате само крайния продукт, който разбира се винаги е страхотен, но някога замисляли ли сте се за артистичния талант, който стои зад дизайна и изработката на тези дрехи. Създаването на нов модел дизайнерска блуза, тениска или каквато и да е дреха комбинира усилията на десетки дизайнери и професионалисти в областта на модата. Всичко започва още от правилния побор на материите и завършва с дизайна на уникалния външен вид, който ще спечели сърцата на хората. А те ос своя страна ще го носят с удоволствие и самочувствие. Не случайно крайния продукт е дреха, в която ще се влюбите, все пак всеки един малък детайл е внимателно прегледан и одобрен от десетки доказани модни дизайнери.

През последното десетилетие, дизайнерските обувки, дрехи и чанти като цяло стават все по-популярни. Повечето от средностатистическите потребители обаче не са склонни да купуват подобни бутикови обувки, защото се страхуват, че това може да им струва цяло състояние. Да обаче реално се случва точно обратното – хората, пазаруващи евтини китайски дрехи в крайна сметка харчат много повече пари по гардероба си, в сравнение с тези, които избират дизайнерските модели. Да, правилно разбрахте! Тук няма печатна грешка. Поради изключително високото качество на материалите и изработката си, дизайнерските дрехи остават във върховна форма (както когато сте ги облякли за пръв път в пробната) с години наред. Дълголетието на тези дрехи е основната причина, поради която някои хора предпочитат да похарчат малко повече пари еднократно, а не да плащат “разсрочено” за некачествени ментета и в крайна сметка да се чувстват ограбени.

Високото качество и дълголетието бяха първата и основна причина, да изберете дизайнерските дрехи. Питате са дали има и други? Разбира се. Дизайнерските дрехи са символ на престиж. Повечето дизайнерски дрехи като например “Daniela Katzenberger” са се наложили на пазара и са установили трайно своето име и лого. Присъствието на добре познато лого върху дрехите Ви показва, че не обличате случайни парцалки, и че определено не сте безразлични към модата.

Проучвания и изследвания са доказали, че дизайнерските дрехи са далеч по-удобни и по-издръжливи от тяхните нискокачествени имитации. Най-добрите материали, шевове и вниманието към всеки малък детайл прави дрехата не само привлекателна на външен вид, но и изключително удобна за носене. С дизайнерски обувки или дрехи никога няма да получите сърбеж или какъвто и да е дискомфорт.

За тези от Вас които винаги са знаели плюсовете на дизайнерските дрехи, пред нискокачествените ментета, но пък им е било изключително трудно да ги намерят (често срещан проблем в нашата страна) имам много добра новина. Световно известната дизайнерка и певица Daniela Katzenberger вече има официални представители и в България. За заклетите фенове на нейната марка – “by Daniela Katzenberger”: вече не е нужно да чакате с месеци, за да се сдобиете с обувки или чанти от нейната колекция. Може да ги поръчате директно от официалния и сайт, да ги получите на следващия ден. Още по-голямото удобство е, че не е нужно да треперите дали сте научкали размера си. Дори и да не Ви пасне може да го смените, все пак доставката вече е от Вашия град, а не от друга държава. Какво чакате! Спрете да прахосвате пари за некачествени дрехи, обувки, чанти и аксесоари!

Автор:

Този автор има 7 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.