Samsung Galaxy S 3 – описание и спецификации

18.09.2012 | Автор: | Публикувано в: Мобилни телефони

Samsung Galaxy S 3 е най-новият продукт, който от компанията производител представиха на феновете на техниката. Той е значително подобрен, и с право определян от критика и привърженици като най-добрия смартфон от своя клас до този момент. Разполага със специална операционна система – Android OS. Очакванията са новото чедо на Samsung да се появи в началото на месец юни. Засега се знае, че смартфона Samsung Galaxy S 3 ще има 4,8-инчов HD Super AMOLED дисплей с резолюция от 720р пиксела и Gorilla Glass 2 покритие и ще работи под управлението на Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS.

Дебелината на устройството е едва 8.6 мм, а теглото е само 133 грама. Освен това, едно голямо предимство и иновация, която предлагат от Самсунг, е това, че дългоочакваният смартфон идва с първия по рода си четириядрен процесор 1.4GHz Exynos, специално създаден за апарати от този клас.

Samsung Galaxy S 3 също така ще включва и презареждаема литиево-йонна батерия 2100mAh и предлага възможността да се зарежда без зарядно. Имате и достъпна оперативна памет в размер н 1GB, както и 8-мегапикселова камера на гърба на панела, която ви предлага възможност за висококачествени снимки и клипчета по всяко време на денонощието, дори и в лек сумрак.
Най-хубавото е, че като цяло този модел на смартфоните Galaxy си е направо един малък, преносим компютър, който може да носите в джоба. Той поддържа абсолютно всички графични формати и интернет протиколи, които са ви необходимо, за да се свържете с мрежата и с всички приложения в нея, социални мрежи, пощи. Има и TV изход, ако искате да прегледате снимките си или клиповете, направени със Samsung Galaxy S 3 на голям екран. Adobe Flash, HTML, MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263, MP3/WAV/eAAC + / AC3/FLAC, Документов редактор, Google Maps, Gmail, YouTube, Календар, Google Talk, Picasa са само част от всички приложения, които са достъпни през този изключително малък и тънък смартфон. И всичко това е в ръката ви. Какво по-хубаво?

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.