Как да изберем измежду множеството обяви за реплика на телефон?

08.06.2012 | Автор: | Публикувано в: Мобилни телефони

Понякога, когато ни се иска да притежаваме нещо, то невинаги може да е чисто ново и затова на помощ идват различните видове replika на продукти. Реплики се предлагат на всякакви неща – телефони, техника, дрехи и др. И далеч тези продукти не са с толкова лошо качество, колкото може да предположи някой, само защото са копия.

Например, ако искате да притежавате многофункционален телефон с много опции и хубав външен вид, не ви трябва да хвърляте 500-600 лева, като може да намерите и далеч по-евтин вариант, но replika на оригинала. И тази реплика предлага много от най-важните качества и опции на оригиналния телефон. Много магазини – и електронни, и обикновени се специализираха в продажбата на такъв род телефони. Което от една страна прави труден избора на подходящия.
Когато избираме replika, първо трябва да сме наясно кой е производителя. И да сме наясно доколко е надежден дадения магазин. От къде внася, има ли гаранция /защото макар и реплика, и този телефон има гаранция за качество/, има ли сервиз, ако ви се развали нещо, отговаря ли описанието на телефона на това, което са ви казали, че съдържа.

След това може и да се ориентирате и по цената, като ако е прекалено ниска е редно да се позамислите дали телефон от такъв клас, па макар и replika, може да струва толкова евтино.

Купувайте техника и изобщо каквото и да било само от проверени онлайн магазини в това число и телефони. Ако не сте сигурни дали магазина, в който сте намерили телефона, който ви трябва е надежден, пуснете запитване по различните специализирани форуми, разпитайте познати, запознайте се с условията на сайта. Дори само наличието на един телефон на офиса може да покаже, че това е сериозен търговски обект, а не поредния фантом.

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.