Луксозни подаръци за любимата?

07.05.2012 | Автор: | Публикувано в: Бижута, Друго, Изкуство, Обзавеждане, Продажби

Темата, свързана с луксозни подаръции любими жени е доста деликатна. От една страна, големите дарове са доста често добре оценявани, но от друга страна, много хора не ги приемат с голяма охота – както при получаване, така и при подаряване. Какъв е общоприетият баланс? Ще разберем, ако проучим основно темата за тези така наречени луксозни подаръци, за дамите, които се интересуват от тях и за мъжете, които са готови да се бръкнат за подобно нещо.

Първо, да дефинираме какво ще стои за термина „луксозни подаръци“. Това са най-често неща, които се купуват, когато няма никаква нужда от тях и вдигат малко личния статус или радват поради някаква неясна причина притежателят им. Това са неща като: златни пръстени, изящни колиета, супер секси рокли на известен моден дизайнер, ново Ферари и тъй нататък.

Всичко това са луксозни подаръци, които много дами биха получили с радост. Какво обаче се случва, когато вашата дама е по-заинтересована от семейния бюжет, и по-точно как ще си платите парното, а едва след това държи да е супер секси в новото си ефирно бельо за пет хиляди долара.

В тези случай предложените луксозни подаръци биха предизвикали по-скоро напрежение и едва ли не семеен конфликт, отколкото да зарадват любимата ви.

В друг случай, богат, дебел и плешив чичо има много пари от различни по вид далавери и решава да зарадва младото си стегнато гадже с луксозни подаръци – защото е твръде грозен и тъп за да впечатли с нещо друго. Купува той един мезонет в Свети Влас на 19-годишната си секс бомба и получава порции добро настроение от нейна страна и подчертано старание в балдахиновото легло.

Автор:

Този автор има 5 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.