Как да изберем стилни и удобни кецове?

13.11.2014 | Автор: | Публикувано в: Обувки

Спортните обувки безспорно са най-удобните, така че всеки един човек трябва да има поне един чифт от тях. Все пак, дори ако стила ви е съвсем различен от спортния, вие сте длъжни да тренирате за здраве и тонус, а тук със сигурност ще се нуждаете от удобни обувки за спортуване.

Освен всичко това удобните и наистина красиви днес кецове могат много да украсят стила ви, ако обичате да се чувствате наистина комфортно всеки ден, когато вършите ежедневните си задачи. Те са просто онези екстремални модели, които могат да ви спасят във всяка ситуация и да ви избавят от болките в краката, но тук е важно те да имат ортопедични стелки. При избора на този вид обувки повечето от вас гледат на първо място марката, но това не е правилната тактика, защото както се досещате на пазара днес можете да намерите и много реплики. Първият сигурен начин да различите такива некачествените кецове е да прочетете внимателно надписа на бранда, тъй като много често умишлено се сменя една от буквите, за да се обърка покупателя, като например се изписва “Nyke” или пък “Adibas”. Разбира се, че е възможно точно тези ментета да са качествени, но шанса да се случи това е просто минимален, затова не си заслужава да рискувате и да купувате подобни спортни обувки. Друг вариант на репликите на марковите кецове е в случай, когато надписа на бранда е написан правилно, но пък липсва задължителния вътрешен етикет. Съветваме ви също да се въздържите от подобни покупки, защото те са с несигурен произход, което не само означава това, че те могат да са некачествени, но също така и да не са безопасни, ако са използвани вредни бои например.

Обърнете внимание и това къде точно се получава „пречупването” на избраните от вас кецове. Това означава, че това трябва да се случва на точно определено място или по-точно в началото на самия модел, а не по средата например. Разгледайте и подошвата, защото тя също трябва задължително да е качествена, за да ви прослужат обувките дълго време, но и за да са безопасни. Не забравяте и това, че колкото и да са качествени едни кецове, вие задължително трябва да се грижите за тях. Така например, за да премахнете мръсотията от тях след всяка ваша разходка ги протрийте с мокра гъба, ако материята е синтетическа или използвайте специални кремове, ако съответно спортните обувки за кожени.

Ако се придържате към тези прости правила и насоки, тогава със сигурност ще успеете да купите наистина качествени и едновременно с това стилни кецове за вашите разходки в парка или пък за професионалните ви тренировки в залата. В никакъв случай не правете компромис с тези важни критерии, защото всяка една обувка задължително трябва да е не само красива, но и удобна.

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Коментари (1)

  1. buntaka

    Безспорно кецовете са едни от най-предпочитаните спортни обувки. Кецове основно се носят от по-младите и тинейджърите, но определено в последно време и от по улегнали хора. Този модел спортни обувки придават младежко излъчване и модерна визия.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.