Няколко съвета как да носите боти

30.10.2014 | Автор: | Публикувано в: Обувки

Един от най-модерните начина, по които може да ги носите е да ги съчетаете с панталон с половин маншет, a ако за горнище изберете и една широка тениска – ето това вече ще е попадение (хем удобно и практично, хем супер модерно).

Напоследък има тренд с чорапите и по-скоро с показването им, и все повече може да се видят да се носят по модните подиуми. Няма страшно, защото със следващите няколко трика ще постигнете лесно желания ефект, без да изглеждате нелепо! Ето и един бонус съвет преди всичко: обувайте чорапи само върху голи крака или върху клин и никога върху дънки или друг тип панталон, защото ще изглежда грубовато, а всички искаме тънки глезени, нали?

Съвет # 1. Изберете неутрален цвят чорапи, за да избегнете приковаването на внимание единствено и само върху тях, защото все пак те играят само ролята на акцент.

Съвет # 2. Имайте предвид, че по-късите чорапи (за разлика от тези до коленете) са по-добрия избор що се отнася до тези модели дамски обувки от Vmzona.

Съвет # 3. Опитайте с горнище с интересна щампа, с което ще компенсирате монохромния вид на долната половина на тялото, ако сте избрали черния цвят например.

Съвет # 4. Съчетайте кафяви чорапогащи с кафяви дамски обувки, или сиво със сиви или горчица със светло кафяви и т.н. Винаги може да изберете и да се спрете на най-лесния избор за съчетаване, като си купите чанта в същия цвят и в същата текстура. Да, с нея наистина ще е комплект и ще си отива, но според модните канони, прекаленото не е добър избор!

Съвет # 5. Изберете чорапи в неутрален цвят (сиво или бежово), защото те не трябва се открояват от аутфита Ви твърде много.

Съвет # 6. Когато носите чорапи с боси крака, придържайте се към рокля с дължина над коляното.

Да ги обуете с рокля е един много нетипичен вид, но същевременно много силен ход. Пример е – военни зеленикави дамски обувки до коляното със светла бежова ежедневна рокля с А образна пола.

Съвет # 7. Отново, имайте предвид да изберете рокля с дължина над коляното, за да създадете илюзия за по-дълги крака.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.