Наем на кола в град Пловдив

15.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Ако търсите достойна фирма за наем на кола във втория по големина български град Пловдив, то отидете на централното летище и потърсете GRent, която ще ви представи своя богат автопарк наброяващ стотици автомобили на най-добрите световни производители.

Гостите на града под тепетата вече могат да вземат автомобил, без да се притесняват от пътни такси, застраховки и тъй нататък. Всичко си влиза към цената на наема, така че просто посетете офиса ни, за да селектирате желаното превозно средство. Пред вас се откриват опции за наем на кола, джип или миниван с или без шофьор.

Всичките транспортни средства на фирмата се минали през технически преглед и имат пълен комплект с документи, който удостоверява отличното им състояние и изправност за движение по пътищата. За вашето добро самочувствие ние прибавяме към автомобилите ни CD, безплатна пътна помощ, въздушни възглавници и много други екстри.

От наем на кола на Летище Пловдив се възползваха и мнозина чужди граждани дошли да видят града. Те останаха абсолютно доволни както от обслужването, така и от предложените возила. Сега е ваш ред да се насладите на нашите оферти и промоции за Мерцедеси, БМВ-та, Аудита и Тойоти от каталога ни.

GRent има представителство в още три града, които са Варна, Бургас и столицата София. Ако имате път в тези части на България можете да използвате интелигентните ни rent a car решения. В сайта на фирмата ще видите адресите на нашите офиси, а също и телефонни номера за пряка връзка със служител на компанията.

В заключение

Когато пристигнете в Пловдив и искате кола под наем, веднага елате при нас и ще получите повече от разумна оферта. Не се задълбавайте в безкрайно търсене на обяви в пресата, като решението е точно пред очите ви. Очакваме да ни посетите, за да се уверите във висококачествените предложения. Пожелаваме ви приятен престой в един от най-красивите български градове.

Автор:

Този автор има 123 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.