6 неща, които трябва да знаете за колите под наем

11.02.2017 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Ако ви предстои взимане на кола под наем, то вие вероятно се нуждаете от наистина полезни и практични съвети. Разбира се, ние няма да се спираме на малките подробности, а ще разгледаме основните неща, които трябва да знаете за рент а кар услугите в България.

На първо място стои изборът на рент а кар компания, която ще ви даде добра цена за желания от вас автомобил под наем. Имайте предвид, че можете да черпите информация за всичко от интернет, където фирмите рекламират свои сайтове с конкретни оферти, промоции и други.

Второто важно нещо за вас се касае до подбора на автомобил. Ако организирате пътуване със семейството, то превозното средство трябва да е широко и голям багажник, така че да побере всичко, от което се нуждаете. За специални поводи пък се използват по-скъпите лимузини.

Третият фактор, на който ще обърнем внимание е познаването на отговорностите ви. Винаги четете договора, защото в него пише, какви са ви задълженията като водач. Там ще прочетете и за някои тънкости при връщането на колата, относно зареждането ѝ с гориво и още куп неща.

На четвърто място слагаме задължителните документи, които ще трябва да вземете с вас, когато посетите рент а кар компанията. Това са валиден паспорт, документ за правоспособност и кредитна карта, от която ще се приспадне определена сума за периода на наема.

Петата последна позиция се отнася до допълнителните екстри. Вие като клиент имате право да изберете дали вашата кола да притежава климатик, масажиращи седалки, стерео уредба, детски седалки, въздушни възглавници и прочие. Фирмата ще се съобрази с желанията ви.

В обобщение

И така вие вече сте готови да вземете кола под наем, за да реализирате дългоочакваното си пътуване или да сбъднете мечтата на някой член на семейството ви. Припомнете си тази статия, когато отидете до офиса на избраната от вас фирма за автомобили под наем в България, и въобще навсякъде по света.

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.