5 причини да сложим газова уредба на автомобила си

30.07.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Мнозина български шофьори монтират газови уредби на автомобилите си главно заради по-ниската цена на газта спрямо бензина и дизела. Разбира се, това не са единствените причини поради, които да се доверите на АГУ като с останалите, ще ви запознаем в настоящата статия.

Ние сме „Енерджи Газ“ и работим изключително в областта продажба, монтаж и поддръжка на АГУ. Прочетете следващите няколко повода, да ни потърсите още днес:

1. Слагането на газова уредба ви дава шанс да спестите от разхода на гориво. Това се отнася както за пропан-бутан, така и за метан.

2. Правилно инсталираната бутилка е по-безопасна от бензиновия резервоар при удар и това го доказват всички съвременни експертизи по темата.

3. Модерните газови уредби не пречат на двигателя ви и мощта на автомобила остава същата. Дори да усетите някаква минимална разлика, тя не би била фатална за вас.

4. От екологична гледна точка газта е по-добрият вариант. По темата е изписано много, но специалистите са готови да защитят тази теория по всяко време.

5. Инвестицията в АГУ се избива бързо предвид двойната разлика между цената на литър газ срещу другите известни горива.

Непременно търсете професионална помощ при монтаж на автомобилна газова уредба, тъй като некомпетентното й поставяне може да доведе до допълнителни проблеми, които да застрашат вашия живот, а също така и здравината на превозното ви средство.

Това са основните ни мотиви поради, които да сложите газ на леката ви кола. Като експерти можем да пишем и още по темата но смятаме, че на този етап това е напълно достатъчно.

В заключение

Все пак ако имате някакви съмнения или въпроси за газови уредби и газови инжекциони посетете сайта на Energy GAS в интернет и използвайте публикуваната форма за контакт с екипа на фирмата. Наше задължение е да ви обясним всичко необходимо относно видовете горива и тяхната употреба. Очакваме обажданията ви!

 

Автор:

Този автор има 126 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.