По-добре шофьорски курсове докато е топло

16.07.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Всяко МПС се управлява значително по-лесно при топло и сухо време. На записалите се на шофьорски курсове бъдещи водачи в дъжд, сняг и лед ще им бъде по-трудно да усвоят новите умения свързани с шофирането.

Във всяка автошкола държаща на качественото обучение на своите курсисти освен задължителните по закон методики се подхожда индивидуално и по специален начин за всеки отделен курсист.

На един му се отдава да тръгва лесно, но на друг не, някои следят знаците и внимават за пешеходни пътеки, една част от курсистите шофират спокойно, докато други всеки път треперят.

От голямо значение е инструктора който те обучава да подхожда с разбиране, защото само така може да ти предаде неговите знания и умения. Целта на качественото обучение по шофьорски курсове е не само да вземеш книжка, но и да се чувстваш уверен в способностите си за шофиране и паркиране.

Грешни са подходите на някои автошколи, в които инструкторът се държи като нещо повече от курсиста, ръкомаха, псува и дори обижда. В автошкола Волан знаем, че записалият се на шофьорски курсове разчита на нас да го подготвим по най-добрия начин и не изневеряваме на принципите си.

Задължителна за научаване е теорията – тя не е досадна суха материя, а буквално веднага щом се качите да шофирате ще трябва да разчитате на знанията си. Освен теорията времето определено като задължително за кормуване е достатъчно, за да се научи обучавания да шофира и паркира правилно.

Избирайки автошкола едни от най-добрите методи са да разчитате на мнението на близки и приятели, които са посетили дадена школа за шофьорски курсове или да потърсите мнения в интернет.

Източник: Школа за шофьорски курсове Волан

Автор:

Този автор има 34 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.