Всичко за вашия Опел и Шевролет в Стара Загора

25.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Заралии могат да използват уникалните услуги на „Ауто Виа ЕООД” в Стара Загора, които включват продажба на двете именити марки автомобила, а също така и сервизно обслужване, покупка на аксесоари, автомивка, консултации и други.

Ако сте от Стара Загора и имате проблем с вашия Опел и/или Шевролет, то неприятностите с колата ви ще отидат в миналото. Гласувайте доверие на официалния вносител за България „Ауто Виа ЕООД” и няма да сгрешите с избора си.

Редом с грижата за автомобила, вносителите предоставят възможност за застраховане, автотенекеджийски дейности, боядисване, съдействие при регистрация в КАТ и др. Посетете уникалния комплекс с площ седем хиляди квадратни метра и разчитайте на професионална помощ от най-добрите специалисти.

Това, което ще срещнете при посещението на центъра за продажби и сервизно обслужване е квалитетно отношение спрямо вашата персона и динамична подкрепа спрямо всеки изникнал въпрос свързан с досегашните модели опели и шевролети.

В случай, че се интересувате от внос на Опел и Шевролет, не се колебайте с посещението на модернизирания авто салон за търговия и консултации на най-високо равнище. Поемаме отговорност за всяка стъпка по покупката на нова кола и уверено вървим напред.

Посетителите на комплекса имат достъп до опции като посредничество при лизинг, поръчка на аксесоари, части и не на последно място обратно изкупуване на автомобили. Стара Загора може да се гордее с такъв вид услуги на територията си.

Екипът, който стои зад името „Ауто Виа ЕООД” прави всичко възможно, за да удовлетвори желанията и претенциите на клиентите във ваше лице. За нас е важно да се чувствате добре, когато дойдете при нас и сме сигурни, че ще ви предразположим за едно приятно изкарване на времето, през което ще обсъдим покупката на Вашия нов автомобил или ще отстраним проблем па стария Ви такъв.

Вече години наред предлагаме внос на Опел и Шевролет в Стара Загора и повечето граждани познават нашите качества. Днес ви каним да се уверите в способностите ни като посетите нашия обект.

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.