Рециклиране на всякакви автомобили

24.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Сега е време да ви припомним едно много просто и лесно правило, с което не само ще подпомогнете за опазването на околната среда, но и ще спечелите някой друг лев. Не бива да изпускате тази възможност и да я забравяте, а още по-добре ако я споделите на своите познати и заедно направите планетата ни по-чиста.
Става въпрос за ползите на рециклирането на стари автомобили, които тотално вече са излезли извън строя или такива които ви е писнало да поправяте и сте ги оставили просто да гният някъде. Това в никакъв случай не бива да се случва, защото има и друг начин и той е да ги предадете за рециклиране.
Много хора искат да предадат колата си за скрап, но нямат собствен превоз до пункта за изкупуване. Да се плаща на фирма за тази услуга – илиза твърде неизгодно… Затова ние предлагаме напълно безплатно извозване на стари автомобили за скрап. Става въпрос за София и околностите.
Вариантите са много, но вие трябва да изберете един от тях и да се разделите със старата кола и да си купите нова и доста по-хубава кола. Време е да потърсите фирма за коли за скрап и да се сдобиете с добра сума, която служителите от кампанията ще ви изплатят за това че се разделяте с таратайката. Това, което трябва да разберете, че ползите за вас и околните са много големи, най-вече ако возилото ви е от старите руски марки като Москвич, Лада и други подобни, които са направени от доста голямо количество метали и така струват доста повече от новите западни автомобили.
Все повече хора се свързват с близката автоморга за стари коли – защото няма смисъл да пазите и поддържате кола която вече е прекалено стара и повредена.
Сами виждате от колко много преимущества ще се възползвате, ако потърсите такава фирма – ще освободите място в двора си, ще се погрижите за опазването на околната среда, а освен това ще получите и прилична сума пари.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.