Рамаяна – автентични индийски ястия и уникална екзотична атмосфера

26.10.2010 | Автор: | Публикувано в: Ревюта на заведения

Ресторант Ramayana е индийски ресторант, разположен на централно място в София. Посетителите му имат възможност да опитат традиционни индийски ястия, приготвени от професионални готвачи и да се насладят на неповторимата индийска кухня и нейната магия. Ресторантът съществува от 1994 г., което е доказателство за професионализъм и доволни клиенти.

Рамаяна е подходящо място за любители на автентичните индийски ястия, както и да хора, които искат да опит нещо ново и неизвестно. Храната в ресторанта се приготвя от готвачи, които готвят в съответствие с традициите на индийската кухня. Използват се продукти и подправки, типични за ястията, приготвяни в Индия. Менюто на ресторант Рамаяна включва индийски салати, супи и предястия, традиционните тандури и биряни, морски деликатеси, пилешки и агнешки ястия, различни видове хляб, разнообразни сосове, зеленчукови ястия и десерти.

Обстановката в ресторанта носи атмосферата и духа на Индия, създава уют и удобство, и прави заведението подходящо за всякакъв тип събирания – лични срещи, делови вечери, празненства и др. Ресторантът има две зали, по чиито стени посетители ще видят закачени картини с изобразени на тях сцени от индийската митология. Екзотичната атмосфера се допълва и от разнообразни автентични предмети от бита и историята на индийците.

В Рамаяна ще ви посрещне усмихнат персонал, който ще се погрижи за вашето настаняване и поръчка. Екипът, който работи в ресторанта, е специално обучен и е готов да се погрижи за всички ваши нужди. Обслужването е на най-високо ниво и в съответствие с европейските стандарти.

Ресторантът често прави на своите клиенти неустоими предложения, промоции и намаления. Например, гостите на Рамаяна могат да спестят пари, като поръчат двойно меню за 25 лв., вместо за 50 лв.
Едва ли има клиенти, които веднъж са посетили Рамаяна и не са останали доволни. През дългото си съществуване, ресторантът е спечелил много приятели, сред които и редица известни личности, останали доволни от традиционната индийска кухня, неповторимия дух и качественото обслужване.

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.