Фаворити за Евро 2012

02.06.2012 | Автор: | Публикувано в: Футбол

Дни преди старта на европейското първенство или още Евро 2012  вече започнаха специалистите да дават прогнози за фаворити за спечелването на Евро 2012. Турнирът ще започне на 8 Юни 2012 година с мача на Полша и Гърция. Финалът е на 1 Юли и тогава ще стане дали специалистите познават.

Според  Льов: Испания е фаворит за титлата, който са и настоящия шампион.  А според трениора на българския национален отбор Любо Пенев фаворит за спечелването е Холандия.

Най-големите Букмейкъри по света пък се обединиха около един отбор за фаворит и това е младия отбор на Германия. Навсякъде се приемат залози вече за това кой ще спечели титлата, но най-нисък коефициент има германската машина, след тях се нарежда Испания. А за букмейкърските къщи най-малък шанс от големите имат Италия. Не са фаворити за спечелването.

За изненади на Евро 2012 очакват се Англия и Франция. При изготвяне на футболни прогнози , имайте впредвид тези два отбора, че могат да направят всичко. И двата отбора момента се подготвят силно за евро кампанията и ще са силно мотивирани.

Както много специалисти , така и много професионални играчи се обединиха около три отбора за спечелването на титлата и това са : Германия, Испания, Холандия. Ако обичате да залагате , то може спокойно може да заложите на тези отбори за спечелването и на групите. Не остана , предстои да видим кой ще се окаже прав, но се надявам да гледаме едно Евро 2012 с много голове и емоции.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.