Удобството наречено “ Rent a car “

24.05.2012 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Наемането на автомобил под наем, вече не е лукс достижим само за мениджърите в чужди страни, които използват “Rent a car“ услуги за делови пътувания. Освен за деловите хора, “Rent a car“ услугите са достъпни и за всички останали желаещи да се възползват от този вид услуга.

Предвидили сте пътуване извън града или дори в чужбина, но желаете да спестите време и средства от скъпи транспортни услуги? “Rent a car“ определено е най-добрия избор за Вас и Вашето комфортно пътуване.
Може да резервирате желаният автомобил седмица или дори месец преди датата за пътуване, но можете да получите автомобил под наем и дори само с 24 часа предизвестие. В някой компании резервацията на автомобил дори не е задължително условие.

От няколко години се наблюдава тенденция за увеличаване на фирмите за отдаване на автомобили под наем. “Rent a car“ компании има във всеки по-голям град в страната, а в редица по-малки градове също можете да откриете техните услуги.

Ако желаете да наемете точно определен автомобил можете да проверите дали фирмата разполага с подобен автомобил и дали той е свободен за наемане. Най-лесно това може да стане, чрез интернет сайта на компанията, където в повечето случай има пълно описание на автомобилите – техническа характеристика, екстрите, които предлага автомобила, цвят и модификация.

Големият избор от “Rent a car“ автомобили, позволява на клиентите да изберат най-подходящия за тях автомобил. Луксозна лимузина за специален случай, джип за разходка сред природата или малък градски автомобил. В повечето случаи автомобилите са нови модели с добри технически характеристики, притежават всички необходими документи, пълен набор от застраховки и преминат технически преглед.
Някои от “Rent a car“ фирмите предлагат дори опцията да наемете автомобила в един град, а да го върнете в друг град, където фирмата има офис. Някои от компаниите предлагат дори да върнете автомобила, в град, където фирмата няма офис, но таксата в такива случаи е доста висока.

Автор:

Този автор има 34 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.