Футболни прогнози

20.04.2012 | Автор: | Публикувано в: Различни, Футбол

С навлизането на интернет все по-предпочитано място за Футболни прогнози стават не букмейкърските пунктове на Еврофутбол, а именно сайтовете за залагане онлайн.
Ако и вие се интересувате от залагания от този вид, добре е да последвате няколкото съвета, които се постарахме да синтезираме, на база на нашия опит с залозите по интернет.
И така – да се залага на мачове е преди всичко голямо удоволствие, особено, когато следим любимите си отбори и тръпнем в очакване да разберем дали нашите предположения ще излязат верни или ще бъдем сюрпризирани със съвсем ново развитие на нещата.
Нашият съвет – колкото и да ви се иска, не залагайте на любимците си. Вашата прогноза едва ли ще бъде достатъчно обективна, ако става въпрос за отбор на който вие самите сте големи фенове. Да, вероятно имате по-пълна информация за този тим, но субективният фактор тук и вашите лични предпочитания могат да ви изиграят лоша шега.
При избора на сайт за вашите залози може да се спрете на няколко, за да имате по-широк поглед над това къде са най-високите коефициенти. Друг важен съвет е да търсите сайт на български език – ясно е, че така ще сте запознати с условията и всичко, свързано със залозите, без да се налага да си превеждате и чудите дали сте разбрали всичко както трябва. Веднага ви препоръчваме Bet-at-Home, Tempobet, Bet365 Sportingbet и др.
Следете коефициентите – букмейкърите са по-наясно с всичко, което се случва в игрите и понякога наистина е добре да им се доверите. Ако коефициентите рязко станат много ниски, значи нещо се случва и не си заслужава да рискувате с тази игра. Първоначално се отнасяйте предпазливо към залагането и се абстрахирайте от хазартния тип поведение – по-разумно е да се играе на сигурно, отколкото да се рискува необмислено. Следете парите си и бъдете умерени в това, което предприемате – все пак става въпрос за игра, главното нещо е да се забавлявате, а не да влизате в дългове.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.