Все повече играчи предпочитат онлайн залози на живо

22.02.2012 | Автор: | Публикувано в: Футбол

През последните десетина години залозите на живо придобиха особено голяма популярност и все повече играчи се възползват от тази опция. В миналото футболни залози са се правели само преди започването на срещите. С напредването на информационните технологии и особено интернет стана възможно и пускането на т.н залози на живо. Това са онлайн залози, които могат да се пускат след като мачът е започнал.

В началото много малко букмейкъри предлагаха тази примамлива опция, но след като ясно се разбра, че това е бъдещето на залозите, почти всички популярни заложни къщи масово се ориентираха към тази опция. Тук може да пускате вашия залог по време на цялото времетраене на срещата и при какъвто и да е резултат. Разнообразието от пазари на които можете да залагате на живо е наистина зашеметяващо. Освен най-популярния залог за краен изход на срещата (1,Х,2) можете да играете още за точен резултат, Азиатски Хендикап, общ брой голове, брой корнери, голмайстор и много много други пазари, които задоволяват и най-взискателните изисквания на играчите.

Малък недостатък на залозите на живо е, че обикновено не можете да разигравате вашите букмейкърски бонуси. Повечето заложни къщи предоставят на своите нови и редовни клиенти бонуси, които обаче в повечето случаи могат да се залагат само преди започване на срещата.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.