Хотели Бели Осъм

27.01.2012 | Автор: | Публикувано в: Селски туризъм

Село Бели Осъм (0бласт Ловеч) се намира в Стара планина (в Северното й подножие), на 7 км. югозападно от гр.Троян. Табелата за край на село Бели Осъм служи и за табела за началото на село Чифлик.  Разстоянието от Бели Осъм до София е около 160 км. Селото е сгушено в Троянския Балкан и е изключително подходящо място за релакс сред природата.

Ценовите категории за настаняване варират в следните диапазони:

Настаняване в тип къщи(вили) – от 18 лв. на човек.
Повечето вили и къщи за настаняване имат басейн.

Настаняване в Бели Осъм в хотели  2/3 звезди – от 25 лв. на човек

Настаняване в комплекс с нощувка, закуска и вечеря – от 52 лв. на човек.

Настаняването на туристите в село Бели Осъм може да бъде както в хотели в Бели Осъм, така и в къщи за гости, вили под наем. Потърсете не само актуалните цени за сезона, евентуални промоции и пакети, но и проверете за категорията на настаняване, снимки, условия и коментари за хотелите.

По време на своя престой може да се насладите на различни природни и исторически забележителности край селището  – крепост Копсис (Анево Кале), град Сопот (родното място на Иван Вазов), Троянския манастир, Клисурата, екопътеката Вимимско Пръскало и др. Живописните природни дадености на резерват Централен Балкан, свежият въздух и мек климат, богатото културно- историческо наследство, многобройните възможности за спорт и забавления, близко разположените зимни съоръжения и ски писти на Беклемето, превръщат Бели Осъм в място за пълноценна почивка целогодишно! Сред зеленината на топлата пролет, под меките лъчи на слънчевото лято, сред живописните багри на планинската есен или снежните пейзажи на приказната зима, Вие ще откриете една съвременна визия за почивка и презареждане с положителна енергия. Близостта с толкова разнообразни туристически дестинации и чистия въздух и непокътната природа правят почивката в хотели в Бели Осъм много желана.

Автор:

Този автор има 12 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.