Най-добрите безплатни футболни прогнози

10.01.2012 | Автор: | Публикувано в: Футбол

Най-добрите футболни прогнози  човек може да си ги измисли сам, при това напълно безплатно. Ако си начинаещ още в онлайн залозите, то има няколко правила ,които трябва да спазваш за да имаш успех. От скоро вече онлайн залозите станаха доста популярни, тъй като има хиляди букмейкъри ,а да не забравим и че коефициентите са много по-големи.

Нека не забравяме , че едно от най-важните правила при залозите е да залагате тази сума ,която може да си позволите и никога не играйте цялата сума от вашата банка. Също така не бъдете алчни,това е може би второто нещо,което може да ви изиграе лоша шега.

При изготвянето на футболни прогнози има няколко много важни неща. Като за начало трябва да следите статистиките за двата отбора ,които ще се борят. Започвате от класирането в първенството, където се съзтезават, след което гледате статистиката от последните мачове ,като домакини или гости. Силно влияние оказва и фактора домакин/гост.  Изключвате и тези отбори с големи имена или тези които са ви любими ( симпатични ) понеже  не винаги ще печелят. Много е важно формата на отбора,но и да не забравяме също  следим за наказани или контузени играчи. Ако спазвате тези правила гарантирам 90% успех при изготвянето на правилните футболни прогнози.

Ако залагате на живо , то съвета ми е да гледате мача на момента за да следите как вървят нещата .  В интернет ще намерите хиляди сайтове ,които предлагат мачове на живо ,където лесно може да следите и залагате . Ако имате възможност , то бих ви предложил да изберете няколко отбора,  да следите всичко което се случва около тях  и гледате всички тяхни мачове, то тогава вие ще имате по-голям успех.  И така всеки човек може да изготви правилните футболни прогнози само с няколко стъпки. Никога не използвайте онлайн залозите като фиксиран доход,нека това ви бъде нещо като хоби или забавление,защото никога нищо не е сигурно,но си заслужава заради тръпката.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.