Чай Newby of London с безпрецедентни 21 награди „Great Taste Awards”

Чайве Newby of London празнуват тоталното си превъзходство в чай индустрията, след като спечелиха рекордните 21 златни медала за 2011, на най-престижните награди в света „Great Taste Awards”, които се приемат за „Оскарите” при храните и напитките. В серия от слепи дегустации, на Гилдията за фини храни и напитки, чай Нюби беше награден с невероятните 21 златни награди „Велик вкус”. Това бие собствения рекорд на Английската марка от 2010г., когато Newby чайове доминираха с 13 награди и ги превръща в абсолютен рекордьор в историята на най-престижните награди в браншовият свят „Great Taste Awards”, като са спечелили 65 отличия за последните 6 години.

Това забележително постижение несъмнено се дължи на уникалната система на чай Нюби за снабдяване, както и на съоръженията за опаковане. Само един на всеки хиляда чайове влиза в завода на елитната марка и е избран да се превърне в чай Нюби . Всяка партида чай е избрана въз основа на времето и начина на бране. Нюби избира саморъчно събирани чайове, които се берат в разцвета на сезона в първата и втората вълна на цъфтежа. Всяка доставка на чай за Newby е предмет на безпрецедентен анализ и дегустация, което гарантира, че само най-добрите листа и пъпки от най-добрите чаени градини в света, ще се превърнат в гурме чай Newby.

Чай в истинският смисъл
Подобно на отбраните вина, чайове Нюби имат отличителни черти и неподражаеми стандарти. Това е чай в истинския смисъл на думата. Марката издига ежедневната напитка до небесни висоти. В Нюби знаят, че качеството на чая в най-голяма степен идва от сезона- във всяка чаена градина по света, има само един или два кратки периода, които са по различно време на годината, когато листата са най- добри. За разлика повечето марки, които купуват чая от борсите, Нюби избира и опакова чайове, произведени само в тези кратки периоди. След което възможно най-качествените чайове се използват за създаване на уникални смеси, които представляват симфония от вкусове далеч по-силна от всеки отделен вид чай. Повечето рецепти на Newby of London са строго и ревниво пазена тайна.
чай

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.