Италианските индустриални гиганти FIAT и Caffe Vergnano направиха авто-кафе.

22.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Автомобили, Бизнес, Заведения, Мъжки неща, Ревюта

Caffe Vergnano, съвместно с FIAT реализираха новаторски проект, в който новият Фиат Добло става истински кафе магазин на колела. Идеята е разработена от дизайнерският отдел на Caffe Vergnano   и превръща „Fiat Doblo” (ван на годината  2011г.) в пътуващо кафе шоу. Визията е в унисон с бутиковия стил и имидж на легендарната кафе компания от Торино. Черен на цвят с логото на Кафе Верняно от двете страни. Интериорът е уникален и включва най-доброто от съвременната кафе технология,оборудването от кафе машина и кафе мелачка е на елитната Италианска марка ELEKTRA която се приема за „Ролс Ройса на кафе машините”.

 

Новият модел, ще се използва от FIAT и CAFFE VERGNANOза различни поводи, панаири, презентации и  други събития в Италия и по света. В Германия той вече направи своя  дебют на търговското изложение в Хановер .

„Нашето партньорство с Фиат  е пример за тясно сътрудничество между двете компании, които макар в различни области, са направили и правят толкова много за международното признание на “Произведено в Италия”. “Новият FIAT DOBLO ще бъде посланик на доброто Италианско еспресо и постиженията на Италианската автомобилна индустрия по света.”-заяви Енрико Верняно (мениджър продажби на  Caffe Vergnano).

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.