Курорт за отслабване?

14.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Пътешествия

Air FranceБорбата с килограмите е позната на повечето жени в днешно време (а вече и на доста мъже). Промяната е не само естетическа, а засяга най-вече качеството на живота – здравият човек с нормално тегло е далеч по-активен и много по-щастлив. Но смъкването на излишните килограми не е приятен процес. Поне това е традиционното схващане. Какво ще кажете обаче за няколко курорта, които предлагат съчетание от полезното отслабване с приятните страни на живота?

Red Mountain Resort & SPA е разположен между обагрените в червено хълмове на Юта. Тук, на сравнително ниска цена, ще ви покажат пътя към здравословния живот. И то по приятен начин – тъй като вие избирате спортовете и заниманията си, защото е много по-вероятно да продължите с неща, които ви харесват. Езда, каране на колело, плуване и интензивни разходки са съчетани с изискани и балансирани ястия – загубата на тегло е гарантирана, а приятните емоции са на първо място. Red Mountain Resort & SPA се намира в Сейнт Джордж, Юта – самолетни билети от Air France.

Малко по-скъпо излиза Rancho La Puerta, който обаче е в челната десятка на най-известните здравословни курорти. Огромното разнообразие от различни фитнес занимания, уроци по здравословно готвене и начин на живот, както и разходки из удивителната природа в близост до границата с Мексико (ранчото се намира на 65км. от Сан Диего, докъдето летят Lufthansa) – всичко това ви е поднесено във формат, който и за миг няма да ви напомни, че сте тук, за да свалите няколко килограма.

И отново в околностите на Сан Диего е The Golden Door. Тук залагат не само на подобряване на физическото състояние, но и на душевното – според д-р Бразилиън, диетологът на центъра, то е също толкова важно, колкото и упражненията. Фокусът е върху това да запазите постигнатите резултати и след напускане на The Golden Door. Когато самочувствието и сигурността в собствените ви сили са на преден план, няма нищо невъзможно.

Air France

Автор:

Този автор има 19 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.