Как да изготвим печеливши спортни и футболни прогнози?

23.08.2011 | Автор: | Публикувано в: Футбол

Футболни прогнози – съвети за техния успех

Футболните прогнози в интернет и в частност сайтовете предлагащи такива прогнози се увеличават с всеки един изминал ден. С оглед на това, че българинът е серизоно увлечен по футбола, това е напълно нормално. Как обачем да започнем да печелим пари от нашите футболни прогнози? Това е въпрос, който вълнува стотици хиляди футболни фенове, които обичат в свободното си време да залагат онлайн.

На първо място, когато започвате да изготвяте своите прогнози винаги трябва да се стремите да избягвате вашите любими отбори. Опитвайте се да превъзмогнете желанието си да залагате на тях, тъй като често пъти се увличате от собствените си клубни пристрастия и обективната ви преценка за моментното състояние на любимия ви клуб е замъглена. Ето например предстои футболна среща от турнира Лига Европа, в която се срещат тимовете на Литекс и Динамо Киев. Колкото и да ви се иска българският тим да победи, реалностите са съвсем различни и шансовете това да се случи клонят към нулата. Просто трябва винаги да бъдете обективен и да мислите трезво и да изготвяте своите футболни прогнози осланяйки се не на своите запалянковски предпочитания, а на моментните възможности на даден отбор.

Другото важно нещо за успеха на вашите футболни прогнози е да се научите детайлно да изследвате статистиката от предишни срещи на избраният от вас отбор, на който мислите да залагате. Потърсете в интернет информация за отминали срещи на дадения тим, разровете се по футболните и спортни форуми, проверете дали няма контузени и наказани играчи. Общо взето търсете всякаква информация, която ще ви бъде полезна за да увеличите шансовете си за успех на своите футболни прогнози. Също така обърнете внимание и на това, при какъв резултат са приключили предишните срещи на избран от вас двубой, в колко мача нямат отбелязан гол, допуснати голове, представяне на свой и чужд терен, броя на червени и жълти картони и др.

И последно идва и реда да изберем точния букмейкър, където да се опитаме да трансформираме нашите футболни прогнози в печалба. На българския пазар оперират доста онлайн букмейкъри, които са предпочитани пред българският Еврофутбол, заради далеч по-високите коефициенти, които предлагат. Как обаче да изберем правилния букмейкър за нашите футболни прогнози? За целта можете да потърсите информация в сайтовете предлагащи детайлни ревюта на повечето онлайн букмейкъри. На първо четене едни от най-предпочитаните букмейкърски къщи в България са Bet365, Sportingbet, Bet-at-Home, Unibet и Tempobet. За да видите кой от тях е най-подходящ за вас потърсете из форумите мненията на хора залагащия при тях.

И на края още един съвет. Никога не харчете повече отколкото можете да си позволите. От това да спечелите доста пари, до това да загубите всички, границата е доста тънка затова внимавайте и не се увличайте във вашите футболни прогнози.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.