Как да спечелите от бързата продажба на апартаменти в София?

18.05.2011 | Автор: | Публикувано в: Предприемачество, Продажби

Ако искате да направите по-добра сделка при покупко – продажба на апартамент в София, то съществуват няколко ключови елемента, които могат да се окажат решаващи за това дали ще сте доволни от постигнатото при крайната сделка.

Апартаменти в София можете да откриете на всякакви цени и при всякакви условия, но стандартните неща, които могат да ви помогнат да изберете най-подходящата сделка са формулирани по-долу:

 

  • При покупка, респективно продажба на апартамент в София, цената има най-голямо значение за изхода на сделката. Цената почти винаги се определя от търсенето на апартаменти в София и е добре да сте осведомени за актуалната ситуация на пазара. При продажба на апартамент в София, която желаете да направите бързо е добре да предложите най-ниската възможна цена, която можете да си позволите, така ще повишите интереса към продавания апартамент, а респективно ще получите и доста възможности за неговата продажба.

 

  • Ако възнамерявате да оставите малко по-висока цена, от която после да свалите на клиентите, за да стане сделката не го правете. Повишения интерес към апартамента, който предлагате за продажба при максимално ниската му цена ще ви осигури 100% купувач, който да не е склонен да се пазари, а всички останали, които са се опитали да го направят само ще загубят от това, че не купили апартамента, когато са имали тази възможност. При максимално ниска цена офертата е изключително атрактивна за истински купувачи,а не за спекуланти, които после да се опитват да препродадат апартамента.

 

  • Не показвайте признаци, че сте склонен на „пазърлъци”, така истински заинтересованият купувач ще разбере, че не може да се пазари и ще се съгласи на оригиналната цена за продажба на апартамента, която всъщност и без това не можете да си позволите да сваляте повече.

 

  • Ако сте в състояние да си позволите да предложите гъвкава схема за плащането при продажба на апартамент в София, то направете го. Можете да предоставите през това време апартамента за ползване от купувача.

 

  • Подберете агенция за продажба на апартаменти в София, която разполага с професионален екип и предлага европейско качество, отношение и отговорност.

 

 

Ако не сте решили на кого да се доверите при операции с имоти и по-конкретно с апартаменти в София, независимо дали става въпрос за покупка, наем на апартамент в София или продажба на апартамент в София, изберете SofiaTrend. Една фирма с дългогодишна история при продажбата и наема на апартаменти в София, като можете да я откриете на адрес – бул. Гоце Делчев 48, София или на телефон – 02 8081823.

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.