Какви коли под наем може да наемете?

28.08.2016 | Автор: | Публикувано в: Автомобили

Голямото разнообразие от коли под наем ви дава възможност да вземете марката и модела, който най-добре ще прилягат на фигурата и статута ви. Разбира се, вие получавате възможност за селекция от седани, луксозни лимузини, джипове, миниванове и не на последно място микробуси. Ваше е решението какъв вид автомобил ще наемете, и на каква цена да бъде той.

Офертите за коли под наем варират, според класа на возилото. Респективно високият клас струва по-скъпо от средния и ниския. Клиентът решава дали иска да вземе икономична, красива, пестелива или бързо скоростна кола. Последната ще дойде при него веднага щом премине процедурата по предварителния оглед, който се прави, за да се установи състоянието на превозното средство.

В случай, че искате да получите ретро автомобил или изискана лимузина, то компанията ще ви съдейства като ви предложи най-добрата оферта. Вие сте тези, които определят от какви екстри имат нужда (аудио, GPS, детски седалки) и какво да бъде прибавено или махнато от возилото. Естествено, вътрешността на колата има голямо значение. Така например бихте могли да имате претенции за кожен салон, текстилна тапицерия, еко кожа и тъй нататък.

Ако сте фенове на френски, немски, италиански или американски автомобили, споделете това на фирмения представител, който ще ви помогне за избора на кола. Последният ще ви запознае с всички марки в автопарка на компанията и цените им за един ден използване. Обикновено сред предложенията присъстват топ марки като Мерцедес, БМВ, Ауди, Рено, Пежо, Ситроен, Тойота и прочие. Оставяме на вас да прецените какво ви се кара.

В обобщение

Е, както разбрахме от статията може да наемете абсолютно всякакъв вид автомобили, стига да имате желанието и финансовата възможност. Тук сме длъжни да напишем, че съществуват много неверни слухове относно високите цени на рент а кар услугите, и за това ви предлагаме да се поинтересувате от офертите преди да изключите опцията кола под наем от менюто ви.

Автор:

Този автор има 127 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.