Дисциплината е ключът към успешното залагане

06.02.2011 | Автор: | Публикувано в: Футбол

Една голяма парична загуба може да накара един играч да се впусне в търсене на възстановяване на капитала си, като търси рискови залози с голяма възвращаемост, но това би довело до ново натрупване на загуби. От друга страна при голяма печелба един играч би предприел по лекомислени действия , които бързо биха стопили “печалбата”. В тази статия ще се опитам да дам няколко кратки съвета, които биха Ви погмонали при успешното залагане:

1) Залагайте само толкова колкото можете да си позволите да загубите.

2) Придържайте се към определена система за залагане.

3) Не залагайте на отбори и първенства за които не знаете нищо. Започнете да следите определено първенство и чрез наблюдения се опитайте да се специализирате в него.

4) Никога не смятайте че има “сигурни неща” , няма такова нещо и всеки резултат  е възможен.

5) Определете си критерии за подбор на срещите, като пример за критерии може да вземете моментната спортна форма на отбора и последните 6 изиграни мача.Тук препоръчвам да си изберете не повече от 3 критерия за подбор на срещите.

6) Не залагайте в началото на сезона , изчакайте да мине поне първият кръг и да си направите съответните изводи за формата на отборите.

7) След подбора на своите залози се придържайте към своето решение, избигвайте външни фактори които биха Ви променили решението. Мисълта ми е да се абстрахирате от мненията на ваши приятели и да отстоявате вашата позиция.

8 ) Следва да определите най-добрата възвращаемост от вашия залог при раличните букмейкъри, тъй като всеки от тях дава различни коефициенти.

9) Залагайте тогава когато шансовете за печалба са големи, не се впускайте в твърде рискове залози.

Надявам се да съм бил полезен за всички , които обичат футболните залози и пожелевам успех на всички !

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.