Кога възниква доставката на пица

28.10.2013 | Автор: | Публикувано в: Услуги

Пицата е една от любимите храни на повече от половината свят. Със своите неповторими качества, тя се е наложила като една от най-предпочитаните храни на много от нас. Тя е вкусна, хранителна, полезна и не отнема кой знае колко време, за да бъде приготвена. Именно поради тази причина, на бял свят се появяват множество заведения, които предоставят на своите клиенти възможността да си похапнат любимото ястие. Освен това, в днешно време можем да се възползваме и от доставка на пица директно до своя дом. Но кога всъщност възниква това?

Подобни практики не са изключение в днешни дни. Напротив, дори в момента едни от най-популярните и големи брандове са свързани именно с подобна услуга. Въпреки това, има една ключова година, която променя цялата история. Това е 1980-та или с други думи, годината, в която доставка на пица започва да използва активно интернет, за да може да обслужва своите клиенти. Появяват се пицарии, които не само дават възможност да си поръчаме пица по интернет, но и да се възползваме от различни екстри.

Някои заведения дават шанс на своите клиенти сами да сглобят своята любима пица откъм съставки. Други, се опитват да спечелят клиентите със своите бързи доставки. Едно обаче е ясно, интернет променя завинаги доставката, която се извършва от пицариите. Вече няма нужда да се набутваме с телефона или да трябва да чакаме часове, за да си похапнем. Оказва се, че 90-те са най-преломният момент в тази сфера.

Автор:

Този автор има 12 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.