Пътна Помощ и мобилен автосервиз

27.04.2020 | Автор: | Публикувано в: Услуги

Проблеми с колата могат да възникнат внезапно, а често и не – по наша вина. По-лесно е, когато се случи авария на вашата територия. Където наблизо има бензиностанции или можете да се обадите на приятелите си. По-трудно, когато аварията е станала извън града – в този случай ще ви трябва пътна помощ и мобилен автосервиз. Особено досадно е, когато възникнат проблеми по време на дълго пътуване. Тогава можете да разчитате само на солидарността на водача. Територията на нашата страна е толкова голяма. Че доста често дори среща с колега който управлява автомобил може да бъде проблематично. Ако възникне такава ситуация, препоръчваме да се свържете с компаниите за пътна помощ, които работят денонощно. Те ще ви предоставят всички подходящи услуги възможно най-скоро. Защото предоставянето на помощ е техен професионален дълг. Разбира се, че това няма да е безвъзмездно. Но понякога своевременна помощ, оказана на шофьорите, може да повлияе на бъдещия ход на ситуацията.

Основните дейности се извършват от пътна помощ и мобилен автосервиз

Някой бърза за бизнес среща, някой носи нетрайни продукти. А някой отива на тридневна ваканция, за да се отпусне със семейството. В големите градове вече има доста компании, специализирани в предоставянето на такива услуги. Но дори и в малките градове, днес е напълно възможно да се намерят организации, чиито услуги включват пътна помощ. Ако имате навременни контакти с такива компании, ще бъде възможно да се избегнат много проблеми при пътуване. Търсенето на такива услуги, значително ще улесни достъпа до възможностите на интернет, който се използва от много шофьори. Когато пътувате извън града или на дълги разстояния, могат да възникнат различни проблеми. Тук няма да разглеждаме пътнотранспортни произшествия. Ограничаваме се от прости причини, поради които може да се нуждаете от спешна помощ на пътя. Това е авария с неочаквано откриване на липсата на резервно колело или банално изпразване на резервоара за гориво.

Какво включва услугата пътна помощ

Пътна помощ може да бъде предоставена и в случай, че имате затруднения с алармата. Отваряне на вратите, прозорците, багажника или капака. При всяка от тези ситуации Ви съветваме да използвате услугите на специализираните компании за пътна помощ. За да може да бъдете винаги в безопасност. Помощта на пътя включва редица дейности, които могат да ви бъдат предоставени възможно най-скоро. Можете да изброите някои от тях. Включени в списъка на услугите на която и да е компания, специализирана в услугата пътна помощ. Те включват:
Компютърна диагностика на автомобила за откриване на възможни грешки в работата. Стартиране на двигателя с отстраняване на неизправности. Проверка на електрическата система от електротехник. Изпращане на мобилен автосервиз, чиито услуги включват пътна помощ. Отваряне на врати, прозорци, капак или багажник без повреда на автомобила. Зареждане с гориво и смяна на масло. Подмяна на антифриза в радиатора. Смяна на спукана гума с резервната. Отключване на предавателната кутия и електронните системи, инсталирани в автомобила.

Какви други услуги предлагат фирмите за пътна помощ

Съществуват и ситуации, при които се изисква предоставянето на редки услуги. В такъв случай висококвалифицираните специалисти, които работят денонощно могат да ви окажат всякаква помощ. Можете да бъдете сигурни, че всичко ще бъде наред. Защото техническата помощ ще бъде осигурена от истински професионалисти в своята област. Например, повреда на вашия автомобил може да се случи изцяло не по вина или поради износване на резервни части. Подпомагането на шофьорите ще бъде осигурено при идентифицирането на проблемите. В този случай всички разходи трябва да бъдат компенсирани от производителите на автомобила. Или от организацията която е поела отговорност за техническото състояние на автомобила. Особено болезнена ситуация е възникването на пътнотранспортни произшествия, които са настъпили на значително разстояние от вашия регион. Услугата за пътна помощ също може да помогне при тези обстоятелства. Дори ако гаранциите на вашата застрахователна компания имат значителни териториални ограничения.

Как може да поръчате пътна помощ

В момента вече е създадена обща мрежа. Която може да взаимодейства с автомобилистите не само на територията на страната ни, но и в съседните страни. За да се окаже помощ на пътя на подходящо ниво, е необходимо да има специализирано оборудване. Преди десетина години мобилните аварийни групи се считаха за приоритет само в големите градове. А след това те действаха изключително полезно в територията на малките градове. Днес, с развитието на инфраструктурни и междурегионални връзки. Такива специални превозни средства могат да работят на значително разстояние от градовете. Помощ за автомагистралата може да се поръча с помощта на мобилни комуникации или чрез интернет. Във всеки случай, ако искате да се отървете от много проблеми, които възникват на пътя. По-добре е да се обърнете към услугите на професионалните компании за пътна помощ. Които със сигурност ще ви помогнат дори и в най-трудната ситуация.

Автор:

Пътна помощ за камиони при ПТП и аварии за лекотоварни автомобили, мотокари, тирове, селскостопанска и земеделска техника, съобразено с пътните условия. Доставка на гориво. Подаване на ток с специален блустер 12 - 24 волта. Експресно отзоваване 0-24ч.

Този автор е публикувал досега 1 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.