Всички български радиа в интернет

28.09.2013 | Автор: | Публикувано в: Музика

В днешни дни вие може да слушате всички познати български радиа и по интернет. В случай, че сте на работа или нямате достъп до уредба или транзистор, то винаги може да използвате персоналния си компютър, за да слушане на любимата ви БГ станция.

Всеки, който иска да слуша онлайн радио е добре дошъл в уебсайта Online Radio BG, където ние поставихме всички познати станции без никакво изключение. Любителите на фолка могат да стартират Веселина, Вероника, Сигнал+ и Ултра, рокаджиите ще се изкефят на Z-Rock и N-JOY, спортните фенове могат да слушат Гонг по „Дарик Радио”, а експресните новини достигат до вас чрез Хоризонт.

Освен национални радиостанции, вие може да пуснете и регионални такива. На адреса ни в мрежата сме дали достъп до пловдивски, пернишки, благоевградски и други радио програми. Така вие може да разнообразите ежедневието си с нещо свежо и интересно.

Ако и това ви се струва малко, OnlineRadioBg предлагаме и трета изненада за феновете си, а именно чуждестранни радио предавания. С нас получавате опцията да следите станции от Лондон, Париж, Милано и други точки от Европа и света.

Забавленията продължават с пълна сила във Фейсбук профила ни, където ви очакват хиляди меломани, които коментират новите хитове, изпълнители и въобще всичко, което се случва на българската и чужда сцена. Истински ще се зарадваме ако точно вие, които четете днешната публикация се присъедините към групата ни.

Ние се помъчихме да направим една истински полезна и забавна медия в интернет пространството и според много наши приятели сме успели. Въпреки всичко искаме да чуем вашето мнение относно сайта ни onlineradiobg.com – мястото на истинския радио фен.

Очакваме вашите идеи за разрастване и популяризиране на онлайн радио портала ни и ще ви бъдем благодарни ако го препоръчате на вашия приятели, близки и роднини. Подготвили сме специални изненади за вас, които ще разберете ако посетите уеб адреса ни.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.