Като принц Хари – Дубай, Ню Орлиънс, Австралия

10.12.2012 | Автор: | Публикувано в: Пътеписи

Сигурно сте чули новината, която обиколи таблоидите по света, свързана с принц Хари и неговите бурни нощи в Лас Вегас. Ако искате да се позабавлявате малко като кралска особа, сме ви приготвили две предложения, на които дори принцът не би устоял.

Дубай

Когато си говорим за кралски особи, няма как да не споменем пищния Дубай – градът, който само по себе си е една огромна, впечатляваща и екстравагантна вселена, пълна с всичко, което може да ви дойде на ум, когато сте тръгнали да се забавлявате. Тук е и мястото, където милионерите от различни краища на земното кълбо идват, за да се отдадат на страстта си за залагания. Но дори и да нямате техните възможности, пак можете да се насладите на великолепието на града и забавленията му. Тук принц Хари сигурно би бил в стихията си. Макар че, от друга страна, ще му се наложи да пропусне частта със събличането, тъй като свободата, такава каквато я разбираме на Стария континент, в Дубай не е същата. Така че, ако сте решили да спазите ритуала на Хари, ще трябва да си останете със самолетни билети до неговата дестинация – Лас Вегас. Дубай ще ви допадне, само ако решите да запазите приличие и с цената на малко въздържаност да успеете да се потопите в нощния живот на това място.

Ако по някаква случайност сте с половинката си нещата могат да бъдат лесно разпределени – отидете в Dubai Mall. Това е най-големият мол в света, в който има над 1000 магазина. Добрата новина е, че има и бар.

Ню Орлиънс

Въпреки че лятото на Стария континент бавно, но сигурно си отива, когато планирате разпускане, и то подобно на това на принц Хари, помислете за Ню Орлиънс. Най-голямото улично празненство там се нарича „Мазния вторник“ (Mardi Gras). На него хубавото облекло е силно препоръчително, а няколкото коктейла с ром направо задължителни.

Нови южен Уелс, Австралия

И понеже една голяма част от партито на Хари се състои в събличане, вижте една дестинация, където дрехите съвсем не са задължителни. В Австралия има едно място, което се нарича Самурайския плаж и е перфектното кътче за всички, които искат да избягат от хората по бански, които гледат странно нудистите. Любопитното за това местенце е, че тук, всеки ноември, се провеждат Голи Олимпийски игри.

Извор (EvtiniSamoletniBileti.eu)

Автор:

Този автор има 6 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Още статии от категория ‘Пътеписи’