Изработка на статични и динамични сайтове

02.10.2012 | Автор: | Публикувано в: Услуги

Ако се интересувате от качествени статични или динамични сайтове може да откриете добри оферти встрамата. За да получите квалитетен уеб дизайн, София е градът, който ще ви предложи едни от най-добрите фирми в цяла България. В столицата може да поръчате изработка на уеб сайт за вашата фирма или хоби.

Какво е статичен уеб сайт ?

Сайтовете изградени възоснова на HTML се наричат статични сайтове. Те се изработват бързо но не предлагат почти никакви удобства за редактиране. Често се налага да имате специални познания за да сложите един видео клип, че дори и една снимка.

Статичните сайтове са подходящи за кратко представяне на вашата фирма нещо като електронна визитка. Ако искате обаче да добавяте продукти или да поддържате нещо като електронен магазин то със сигурност трябва да потърсите диманичен сайт, за който ще дадем информация в следващите няколко реда.

Какво е динамичен уеб сайт ?

Повечето фирми и физически лица, които търсят изработка на уеб сайт се интересуват от динамичен такъв, който им предоставя контролен панел за управление на съдържанието, възможност за бърза комуникация с клиентите и въобще разширена функционалност.

Все още не сме чували за статичен сайт, който можем да използваме за електронен магазин например. Голяма част от динамичните уеб сайтове са написани на програмния език PHP и поддържат база данни известна още като MySQL. Вие можете да добавяте статии, продукти, снимки, актуални видео клипове и каквото искате без специални познания по програмиране.

Кой ще направи вашия сайт

Ако искате да имате статичен уеб сайт или динамичен такъв за вашия онлайн магазин то потърсете компетентна фирма за уеб дизайн и изработка на уеб сайт. За щастие днес може да попаднете на страхотни и не чак толкова скъпи оферти, които да помогнат за реализирането на вашите намерения.

Надяваме се, че успяхме да внесем яснота какво представляват статичните и динамични сайтове. Пожелаваме ви успех във вашите бизнес проекти и начинания.

Автор:

Казвам се Теодор Захариев и се занимавам с SEO оптимизация за търсачки, както и Front End Development. Имам собствени проекти сред които: Уеб дизайн студио за изработка на сайтове и SEO, сватбена агенция, магаин за пиана, и д.р

Този автор е публикувал досега 9 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.