Как да се предпазим от хлебарки у дома или офиса

20.12.2014 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Услуги

Хлебарките са бич за всяко семейство и поради тази причина, ние трябва да вземем предпазни мерки. Последните могат да се касаят до използване на капани, тъй като този вид насекоми е много любопитен и често налита на непознати предмети. Другият разпространен вид за борба с хлебарки е пръскането с препарати, за което ще пишем повече в тази статия.

Телевизията и радиото не спират да бълват реклами на различни видове отрови, които уж обещават пълно унищожаване на хлебарки. Това обаче далеч не е така и дори да напръскате след време инсектите ще се завърнат в дома или офиса ви. Разнообразието от инсектициди е факт, но всяка отрова има своето специално въздействие.

Войната срещу насекомите във вашия дом или на работното място, включва употреба на препарати, примамки и не на последно място спазване на безупречна хигиена. Замазването на дупки също е от значение, така че не го пренебрегвайте като метод.

Хлебарките обичат влагата, те търсят водата и я намират на различни места в помещенията ви. Те могат да пият от саксии, течащи кранчета, случайно изпусната вода и други източници, за да живеят дълготрайно. Появяват се главно през нощта и често всяват паника и смут у домакинствата и фирмите.

Ако се чувствате напълно безпомощни срещу появата на хлебарки или друг вид насекоми, се насочете към ДДД услугите. Последните представляват фирми за премахване на вредители, чрез специални методи обединяващи пръскане, залагане на капани и прочие действия.

Фирмените услуги не са по-скъпи от това да пръскате самоинициативно. Ето защо ви ги предлагаме в тази статия. Сформираните бригади за унищожаване на хлебарки, насекоми и гризачи знаят как да донесат спокойствието за вашето семейство, близки, познати или служители.

Черните и кафяви хлебарки са най-разпространени в България. Те буквално затрупват помещенията ни и носят зарази. Видим ли ги веднъж, е препоръчително да вземем крути мерки, които се касаят до моменталното им изтребване от лицето на земята. Направете нещо добро за себе си и околните още днес.

Автор:

Този автор има 120 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.