5 лесни стъпки за наем на кола

15.12.2014 | Автор: | Публикувано в: Услуги

Ако си мислите, че наемът на автомобил представлява много сложна процедура, то да знаете, че се лъжете. Няма нищо по-лесно от това да се снабдите с кола за по-малко от един час, стига да откриете фирма, която да предложи добра цена и изгодни условия.

В нашата статия ще напишем 5 лесни стъпки за усвояването на кола под наем, за да знаете какво да правите ако ви се наложи употребата на подобни услуги в бъдеще време.

1 – Потърсете rent a car компания на летището или в близост до автогарите на големите градове. Ако все пак не откриете такава, то не се колебайте да попитате добрите стари интернет търсачки, които имат отговор на всеки въпрос.

2 – Внимателно разгледайте автопарка на фирмата или онлайн каталога. Почти всяка сериозна компания предлага съответните промоции и отстъпки, така че не ги пропускайте. Възможно е да намерите кола под наем за по-малко от 8 евро на ден, което е една отлична сума.

3 – Попитайте какво получавате срещу сумата, за която се предлага превозното средство. Все пак гледайте да притежава необходимите екстри като CD, детска седалка, въздушна възглавница и прочие. Не забравяйте да изискате и ръководството за работа с автомобила.

4 – Отваряйте си очите по време на предварителния оглед. В случай, че видите някаква повреда отбележете я пред служителя на фирмата. Той ще я впиша в протокола, за да не бъдете обвинен в нейното причиняване.

5 – Потърсете информация относно застраховката на колата и възможността за осигурена пътна помощ. Повечето компании предлагат последната на клиентите си напълно безплатно.

В обобщение

Това бяха основните пет стъпки, които трябва да извървите за наем на кола. Може би прочитайки горния текст, ще се уверите в твърдението, че няма нищо притеснително в това да използваш rent a car услуги, а още повече, че днес имате шанса да получите страхотни оферти в цяла България.

Автор:

Този автор има 120 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.