Предимства на инкасо услугите от Боду СОД

05.02.2014 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Услуги

В днешното динамично ежедневие е важно всички операции да се извършват бързо и най-вече без забавяне. Бързо и своевременно да се изпълняват инкасо услугите, превоза на ценни пратки или товари, обработка на парични средства. В това отношение компаниите имат нужда от сигурен и надежден партньор, който ще им осигури оптимизация на един много важен ресурс – времето. Надеждният партньор не само ще спести корпоративно време, но ще гарантира и за качествено извършена работа. Намирането на такъв партньор не винаги е лесна работа предвид изобилието от фирми, предлагащи подобен род услуги на пазара, но все пак има критерии, по които може да се ориентираме – коректно отношение към клиентите , утвърдено име на пазара, гъвкави условия, качествени услуги. Малко фирми биха покрили тези високи критерии. Пример за фирма, отговаряща на високите изисквания е Боду СОД.

Боду СОД се занимава с инкасо и съпровождане на ценни пратки и товари. Висококачествените услуги предлагани от фирмата, от една страна, оптимизират паричните потоци на възложителя, а от друга – времето за тяхната обработка.

Портфолиото на фирмата включва следните услуги – ескорт, превоз на ценни товари, обработка на парични средства.

Извършването на охранителната услуга ескорт се осъществява на територията на цяла България. Екипът се състои от сътрудници по охрана със специални познания в областта и опит при опазване на сигурността при екстремни условия. При осъществяване на услугата дейността се координира от дежурен център с наблюдение в реално време посредством радио и GPS – връзка.

При извършването на превоз на ценни товари и пратки се използват специални бронирани автомобили, които се намират под ръководството на оперативен дежурен център , дублирана изградена мрежа от маршрути и отлично подготвен персонал.

Боду СОД винаги се стреми да предложи най-доброто на своите клиенти. Ето защо фирмата се занимава и с обработка на парични средства в следните направления: внасяне на суми по сметки на възложителя, преброяване на парични средства, изготвяне на дневни и месечни отчети за паричен поток, обединяване и /или разделяне на касовите наличности, захранване на обекти на възложителя с монети, обработка и замяна на монети за банкноти и др. За Боду СОД удовлетвореността на клиента е на първо място. В тази връзка фирмата предлага безплатно използване на трезори за съхранение на пари и ценности. При използването на трезорите се гарантира високо ниво на сигурност и дискретност.

За да сте сигурни, че банкоматът Ви ще работи винаги безотказно, може отново да се обърнете към Боду СОД. Фирмата предлага пълно обслужване на ATM устройства, което включва денонощен мониторинг на състоянието им, отстраняване на повреди и профилактика, зареждане с парични средства, консумативи и ревизии. Дейността се извършва от професионалисти, преминали специални курсове и разполагащи със сертификати за обслужване на подобен род устройства.

Автор:

Този автор има 5 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.