Сватбен DJ, фото и видео заснемане на сватбени тържества

05.02.2014 | Автор: | Публикувано в: Брак

Кои са най-важните неща за една сватба? Еднозначен отговор на този въпрос не може да бъде даден, или ако се даде такъв, той трябва да е „Всички!”. Като се започне от организирането, още от дома на младоженеца, мине се през запазването на места в заведение, облекло на младоженците, букет на булката, и се стигне до самият му край – веселбата. Всичко това изисква огромно внимание.

В тази тема няма да Ви уча как да организирате Вашата сватба, но ще Ви предложа как и къде да си намерите сватбен DJ, както и професионално видео и фото заснемане на сватбения Ви ден.

Хубаво е, както музикалното озвучаване, така и заснемането, да се направи от професионалисти. Музикалното оформление съвсем не се състои само в пускане на някакви песни. Те трябва да бъдат подбирани и съчетавани така,  че да се редуват различни стилове – хора, рок, денс, ретро и т.н. Освен това, самите песни трябва да се миксират и комбинират, а това е умение, присъщо само на професионалните  DJ-и.

А когато пък се заговори за сватба, освен посочените по-горе умения, DJ трябва да е добре запознат с традициите и обичаите, които се изпълняват на сватбата. Трябва да умее да говори красиво, трябва да може да представи всички ритуали, и да подпомогне тяхното изпълнение. Това е и причината, поради която DJ-ите можещи това, се наричат сватбени. Защото имат квалификация, опит и умения, и превръщат всяка сватба в красива приказка.

И разбира се, всеки иска да запази спомена от тази приказка. Ето защо пък, ще се нуждаете от фотограф и видео оператор, които да направят съответно фото албум, и филм на Вашето сватбено тържество. За да стане всичко това красиво, качествено и уникално, фото и видео операторите, също трябва да са професионалисти. Най-добре е, когато те и DJ-ят, са членове на един и същи екип. Те вече ще са работили заедно стотици пъти, и до такава степен са свикнали да синхронизират и координират действията си, че вече го правят с абсолютна лекота.

Подобни услуги предлага студио Videosun. Може да отворите сайта, и да се убедите сами. В галерията ще намерите фото и видео албуми от сватби, които са направени точно от професионалните екипи на Videosun. Чрез тях, ще се убедите, че едва ли имате по-добър избор от този. В сайта има информация и за цени на различните услуги, както и пакетни такива.

Когато Ви предстои сватба, и си търсите сватбен DJ за музикалното оформление, професионално видео и фото заснемане, потърсете студио Videosun, и наемете истински професионален екип.

Автор:

Този автор има 14 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.