Избор на интериорна врата

31.12.2013 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

Фирма предлага на своите клиенти и партньори интериорни врати изработени по индивидуални размери. Компанията разработва следните серии интериорни врати:

Фурнировани : изработват се от първокачествени естествени и технически фурнири и се предлагат в голямо разнообразие от цветове и дървесни декори. Вратите направени от тези материали придават топлота, уют и стил на Вашите помещения. Материалите, от които се изработват могат да бъдат комбинирани по различен начин, така че  новите Ви врати да се превърнат в уникални изделия. Фурнирът може да се реди хоризонтално, вертикално или диагонално, като комбинациите с вертикална шарка на касата и хоризонтална шарка на крилото са изключително ефектни..

Ламинатни врати: съчетават качество, надеждност и цени. За прозиводството им Фирмата ни използва вносен ламинат от Испания на фрма СОЛАРИС, а не широко разпространените на пазара хартиени фолиа. Използваните материали са с качества сходни на тези на подовия ламиант – изключително устойчиви на надрасквания и с голяма твърдост. Ламината се предлага в повече от десет основни цвята, сред които присъстват традиционните орех, череша и дъб, но и модерни декори като венге, зебрано и избелен дъб. Вратите от ламинат се поддържат лесно, няраняват се трудно и имат страхотна визия, което ги прави особено подходящи за офиси и хотели, както и за всякакви помощения, за които качеството е от значение.

Вратите Craft Master са идеално решение, ако желаете да добавите по-аристократичен тон във Вашия дом или офис. Изработени са от пресован под високо налягане HDF, а към лицето им може да бъде добавена орнаментна шарка. HDF  представлява плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF. Моделите от серията Craft Master са типичните врати, които виждаме по филмите в американските домакинства. Материалът дава възможност да се лакират в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване, а топлите цветове като жълто, червено или синьо биха я направили незаменима част от Вашият интериорен дизайн.

Лакираните врати: произвеждат се от МДФ*, чиято гладка повърхност позволява финна обработка и полиране, осигурявайки максимално добра основа за лакиране на цветове. Цветовете могат да бъдат от такива с матов ефект до гланцови. Клиентите ни имат възможност да избират от над 500 цвята, като могат да добавят и акценти чрез различни видове фрезоване.

Автор:

“ВЕНТОРИЯ ООД” успешно работи в областта на проектиране и производство на мебели. Фирмата разполага с производствена база в гр.Бургас и собствено оборудване. Нашият млад екип от професионалисти в областта на интериорния дизайн ще ви предложи цялостни интериорни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове. Ние можем да визуализираме и реализираме Вашите мечти за красив дом, неповторим хотел, изискан ресторант или магазин. Фирмата ни е ориентирана в производство и продажба на кухненско обзавеждане, спални, хотелско обзавеждане, мебели за дома и офиса. Предлагаме и цялостни интериорни решения за жилища, хотелски компликси, ресторанти, офиси и магазини. Клиентите ни могат да се възползват от услугата “До ключ”, която включва изпълнение и контрол на всички довършителни операции/ел. и вик инсталации, подбор на мазилки, цветове, подове, осветление, интериорен текстил и аксесоари/. Мебели ВЕНТОРИЯ Бургас ви предлага своите услуги по транспортиране и професионален монтаж. Ние изработваме всичко със стил за да имате вие самочувствие и качество.

Този автор е публикувал досега 1 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.