Избери климатици в София

30.06.2013 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

В София има много магазина за техника, от които може да изберете вашите климатици. Естествено ако търсите най-добрата цена, това ще ви отнеме време, тъй като трябва да се запознаете с поне десет различни търговеца на ширещия се пазар. По-бързия вариант е да потърсите някои предложения в интернет сайтовете.

За да ви спестим време и усиля направо ви сочим един от най-бързо развиващите се търговски обекти за климатици в София и останалата част от страната, а именно „Mega Electronics“. В него вие може да закупите климатици Panasonic, Daikin, Mitsubishi, LG и други без да напускате дома си.

Всичко се случва от компютъра ви, бързо и удобно. Влезте в каталога с климатици, изберете си модел и прочетете повече за него. Веднага след това го добавете във виртуалната кошница и чакайте вашата доставка. Само през лятото на 2013 година доставките на климатични системи за страната са напълно безплатни. Предлага ви се и пет процента отстъпка за всеки наш продукт.

На сайта ще видите пълно описание на всички инверторни и конвенционални машини без изключение. От подадената информация ще научите какво е нивото на шума при дадения климатик, какви са коефициентите на ERR и COP, мощността при охлаждане и отопление и други технически характеристики.

В случай, че искате да се докоснете до техниката и да я разгледате отблизо, то сте добре дошли в магазина на Mega Electronics в столицата намиращ се в квартал Редута, улица „Атанасов Узунов“ 14-16. Там ви очакват и нашите консултанти, които ще ви асистират при избора на климатик.

Надяваме се, че ви спестихме една огромна обиколка в търсене на евтини и качествени климатици и ще ви очакваме да ни посетите през свободното ви време. Напомняме, че промоциите -5% са достъпни само това лято, след  което се очаква повишение на цените.Направете си един страхотен подарък, който да ви спаси от очакваните жеги през този сезон.

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.