С каква цел се продават шпионските джаджи?

30.06.2012 | Автор: | Публикувано в: Бизнес

От комерсиална гледна точка – да се спечелят пари. Все пак колко хора обичат техниката и всеки път щом излезе нещо ново веднага попълват колекцията си от джаджи. Това особено важи за мъжете. И ако сте пред дилема какво да подарите на половинката си – комплект за бръснене или пък най-новото в шпионската техника, то ние залагаме на второто. Още повече, че почти всеки мъж тайно някога като малък си е мечтал да бъде шпионин. Реализирайте детската му мечта и му подарете нещо стилно, качествено и дискретно. Като скрити камери например. В мъжки часовник. В шапка, очила или пък ключодържател за аларма на автомобил. Изборът е голям.

Има например много стилни часовници на пазара за техника, които си работят именно като часовници, показват точно време, с хронометър и като една допълнителна и основна екстра – притежават малка вградена камерка. Работата с тях е удоволствие, а записаните файлове са с много добро качество. Определено един такъв подарък би ви донесъл много точки.

Друг повод, поради който може да се продават скрити камери и различните шпионски джаджи, е за да помогнат е нечие разследване или пък просто видеонаблюдение. В много сгради и институции има видеонаблюдение, къде явно, къде не. Една или няколко камери от този вид, както и другите шпионски неща – подслушватели, заглушители и др., биха дали една по-голяма сигурност, че държите нещата под контрол. Най-малкото може да виждате и чувате какво се случва във всяко едно кътче на охраняваната сграда.

И не на последно място – скрити камери за наблюдение на детето. Какво се случва, докато ви няма, какво прави жената, която го гледа, дали си изпълнява задълженията, има доста жени, които биха предпочели такова наблюдение у дома. Или дори в яслите и детските градини. Поради което в даден случай високотехнологичното ни общество може да ни изиграе доста лоша шега, защото вече не се дава инициатива на учителя и възпитател, вместо това някои родители, мислейки се за много компетентни скачат като ощипани, когато на тяхното дете бъде направена забележка или бъде наказано. А това чувство на безнаказаност, което се гради в децата занапред, рефлектира върху всички. И не е нужнод а се чудим защо децата ни са такива после.

Автор:

Този автор има 20 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.