Украсете стените с вдъхновение…

24.05.2012 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Обзавеждане, Практически съвети

В днешно време започва да навлиза един нов похват за смяна на интериора или просто за освежаване на нашия дом. Декорация със стикери за стена. Stiker.bg ще ви предложи няколко интересни  решения как може да направим това

Да украсим с цитати и надписи

Помислете какви цитати и фрази са  Вашият пътеводител. Дайте глас на своите Ви мисли и чувства. Декорирайте вашата дневна в стил на Вашият глас. Независимо крилати фрази или силни поговорки и думи така ще можете да изразите себе си по най- точният начин.

Тропически остров в детската стая

Ето една свежа идея за забавление в детската стая. Малък тропически остров. Тези теми са популярни и харесвани от децата, а безспорно един много лесен начин да превърнете една детска  в стая на сърфист може да се получи чрез стикерите за стени , предложени от stiker.bg.
Друг вариант за използване на стикери за декорация в детската стая е стикери с любими герори. Това може да бъде негова сбъдната мечта.  И разбира се един обикновен надпис за лека нощ също би бил един интересен вариянт за детската стая

В резюме бих желал да кажа, че като цяло дизайна чрез стикери за стена и декорация може да се постигне почти всичко към което се стремите за един нов и по абстрактен интериор във Вашият дом. В блога на stiker.bg можете да намерите дизайнерси решения за дневна, спалня, детска стая както и различни цветови комбинации.
Със своите всевъзможни размери и цветове, стикерите са лесни за монтиране  и не изизскват специални умения или опит.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.