Емил Попов – кандидат за кмет на Дряново

19.10.2011 | Автор: | Публикувано в: Политически партии

И в Дряново като в цялата страна през есента на 2011 година ще се проведат избор и за кмет и общински съветници. Участие в предизборната политическата битка ще вземе и гражданска инициатива „Дряново да бъде”, съставена от изключителни хора професионалисти и доказани експерти в своите области.

Начело на „Дряново да бъде” и кандидат кмет за Дряново е Емил Попов. Един човек абсолютен авторитет, когато става дума за управление, мениджмънт и банки. Роденият в Дряново кандидат за кмет демонстрира силна воля и стремеж към превръщането на Дряново в една община достойна, за да бъде модел за всички останали такива в България.

Сред основните приоритети при бъдещото управление на Дряново от страна на Емил Попов са привличането на инвеститори в града, които да съживят неговата икономика и да осигурят нужните работни места за дряновци. Друг приоритет на кандидат кмета от „Дряново да бъде” е напълно прозрачното управление на града, като се наблегне на обективното и честно възлагане на обществени поръчки. Сред многото идеи, които имат за промяната на Дряново от инициативата „Дряново да бъде” са и възраждането на туристическия поток и туризма в града като цяло.

В листата за общински съветници на „Дряново да бъде” ще открием имената на авторитетни и успели бизнесмени, финансисти, популярни фигури от културния живот на страната. Своята подкрепа за Емил Попов като кмет на Дряново и за неговата формация вече изразиха много хора. Сред най-известните подкрепящи техните идеи са Максим Бехар, Мартин Заимов, Емил Хърсев, Соломон Паси, както и много други интелектуалци и бизнесмени, чието име се чува често в национален мащаб.

Предложените мерки за съживяване на Дряново от господин Попов и неговия екип са твърди и смели и искат да покажат, че макар не особено голям град, Дряново лесно може да стане един модерно и ефективно управляван град, който да се превърне в еталон за успех и подражание сред останалите общини не само в района, а и в цялата страна.

Автор:

Интернет маркетинг и оптимизация. Публикации за ремонт на покриви, кърти чисти извозва, счетоводство, държавен вестник и др.

Този автор е публикувал досега 6 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.