Сух Дървен Материал

11.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Бизнес

„Палисандър”ООД – правилният избор за Вашия дом

Идва дългоочаквания момент – закупувате си първото собствено жилище, влизате в стаите и се оказвате обграден от четири голи стени, неусещайки топлината на домашния уют към който сте се стремели дълго време. Не се плашете, фирма „Палисандър”ООД ще Ви помогне и ще направи от Вашата къща дом.
Компанията, намираща се в град Ракитово, разполага с голяма гама от продукти подходящи за всеки вкус – от най-екстравагантния до най-сдържания. Разнообразието от греди, дъски, летви, ламперия и дюшеме наистина е впечатляващо. Дървеният материал от който са изработени може да бъде български или вносен руски – и двата са висококачествени и се радват на еднакъв интерес.  Продуктите могат да бъдат направени от следните дървесни видове – Бял бор, Черен бор, Смърч и Ела.
Ширината и дължината на материалите е фиксирана, но може да бъде и по желание на клиента. Продукцията се използва предимно в строителството и мебелната промишленост. Те могат да бъдат сурови или изсушавани в сушилна камера до влажност 8%.
Фирма „Палисандър”ООД  разполага с разнообразни продукти от иглолистен материал : дъски, кофражни дъски, греди, летви, челни дъски, ламперия, дюшеме, первази, детайли, лайсни, струговани елементи, плотове и табли за мебелната промишленост, дървени огради, ръкохватки, конзоли, къщички за кучета, пчелни кошери, рамки за кошери и друг вид сух дървен материал
При възникване на въпроси, отзивчивия персонал, който работи в компанията веднага ще Ви отговори компетентно. Не се колебайте, а ги потърсете на мига – e-mail: palisandar@abv.bg .

Автор:

Този автор има 20 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.