Как да прекарваш свободното си време

18.04.2011 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Мъжки неща, Съвети

Наближават празници и се задават няколко почивни дни. Свикнал си да водиш динамичен живот,  да се срещаш с много и различни хора. За това си малко притеснен и може би дори депресиран от спокойствието и бездействието, което ти предстои. Не се притеснявай спасение има!

Гледай футболни мачове

Кралят, винаги може да ти предложи много силни емоции и страсти. Можеш да се заредиш със солидно количество бира и чипс и да се насладиш на невероятната игра на Руни или Меси. Спечели и някой друг лев по време на почивката си като си пробваш късмета с някой залог, който освен всичко и ще вдигне адреналина и интереса ти. Разбира се, гледай залога да не е много голям, за да не помрачи цялата ти ваканция, ако го загубиш.

Спортувай

Малко спорт никога не е излишен и освен, че ще те вкара във физическа форма, ще ти повдигне настроението и самочувствието, благодарение на ендорфина, който се отделя при натоварване. А ако си се чудил как да си намериш приятели, фитнесът е идеалното място! Там можеш да завържеш много ценни контакти, които да ти помогнат във всяка една сфера от живота ти.

Отиди на кино или театър

Така ще задоволиш жаждата си от култура, като се има предвид заобикалящото ни ежедневие. Освен това има изключително интересни и забавни неща, които си струва да се видят, а и не забравяй, че в театъра винаги можеш случайно да седнеш до някоя самотна студентка, която търси мъжа на живота си.

Каквото и да решиш да правиш, важното е да излезеш от рамките на стандартните си занимания и да не бездействаш, за да можеш да си починеш истински и да се върнеш с нови сили и идеи в офиса. А сега се чувствай свободен да импровизираш и действай!

 

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.