Какво говори за вас цвета на тениската ви?

08.03.2018 | Автор: | Публикувано в: Бизнес

Какво говори за вас цвета на тениската ви?

Както най-вероятно предполагате цветовете играят важна роля относно начина, по който останалите ни възприемат. Много психологически проучвания доказват , че всеки цвят влияе по определен начин на всеки един от нас. Какъв цвят е любимата ти тениска? Отговорът на този въпрос може да изиграе много важна роля за вашата личност, повече отколкото си мислите.

Забелязали ли сте как жена носеща червена рокля изглежда много по-уверена в себе си, отколкото облечена в друг цвят рокля.

Винаги подбирайте дрехите си, така че да отговарят на вашите активности. Така например не бихте искали да носите ярки и шарени цветове, ако отговаряте за парите на други хора. Хората със сигурност ще се чувстват по-несигурни, защото ярките и неправилно съчетаните цветове създават чувство за несериозност. Но черното, сивото и тъмния цвят са перфектни цветове, които допринасят за сериозност.

 

Червено

Червеното е един от най-забележимите цветове. Символ на бунтарство, както и на силна личност, това е цветът на лидера. Ако сте лидери, на висока позиция сте или искате да изглеждате силни и значими, то изберете червеното. Със сигурност хората около вас ще останат с впечатлението, че сте отговорни. Червеното е отговорен цвят.

 

Черното

Черното от своя страна е символ на елегантност, дискретност и дипломация. Ако сте забелязали масово банкерите и хора на високи позиции носят този цвят, за да затвърдят своето положение и за да имат по-голям респект от страна на клиентите и подчинените си.

 

Тъмносиньото 

Символ на елегантност, но по-омекотена версия. Едновременно показваме своята сериозност, но и факта, че сме готови да чуем и чуждо мнение. Отворени сме към дискусия и компромиси. Не случайно голяма част от политиците носят тъмносини костюми.

 

Зелен

Един от цветовете, които носят успокоение и хармония. Ако дейността ви е свързана с деца, благотворителност, то може би зеленто е най- добрият цвят, който може да изберете.

 

Розово

Възприема като успокояващ цвят. В някои затвори боядисват решетките в розово, за да намалят агресията. Оказва се, че има голям ефект. Розовото е топъл цвят предизвикващ чувство на комфорт и любов.

 

Това са една малка част от цветовете, които масово се използват. Не забравяйте да подбирате цветовете си спрямо вашата позиция на работа, дейността си, както и целите, които сте си поставили.

Ако искате да разгледате нашите модели, разгледайте ТУК.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.