5 урока които не трябва да учите от филма Петдесет нюанса сиво.

08.03.2018 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

5 урока, които не трябва да учите! И по-конкретно, 5 урока които не трябва да учите от филма Петдесет нюанса сиво.

Това е книга и филм, най-вероятно сте или чели или сте гледали филма. А дори и да не сте то със сигурност знаете за какво става въпрос.  Става въпрос за разкошен милиардер и разбира се… принцесата.Това е като изключим фетишите и това кой, кого спасява. ( подробности).  Има някои сериозни уроци за всички,  които НЕ трябва да се учат от Петдесет Нюанса сиво, особено за жените.

1. Сексът изисква обучение.

В нашия случай, невинната принцеса от девствена и неука в секса изведнъж се хвърля в дълбокото. Тя ефективно отива от нула до шейсет за около 4 секунди.

2. Мастурбацията е здраве и не отнема от сексуално желание или взаимоотношенията.

Има един пасаж в Петдесет нюанса сиво, в която принцесата трябва да се въздържа от мастурбиране „, защото искам всичкото ти удоволствие.“ Малко прекалено алчно може би?  Мастурбацията не е само начин за хората да открият това, което им харесва, особено жените, но тя също е начин за повишаване на сексуалното удоволствие и желание. Чрез мастурбация, човек стимулира своите нервни окончания в гениталиите си, с което насърчава повече приток на кръв. Това, от своя страна, увеличава усещането и води до много здравословен сексуален живот, наистина. И мастурбацията не отнема сексуално желание или удоволствие, но вместо това то се натрупва.

3. Собственическото поведение не е грижовност и  не е признак на любов.

В реалния живот , собственическото поведение причинява нещастие, тревожност, а понякога и дори насилие.  Задвижван от несигурността и страха, че са безсилни и / или изоставени. Когато срещнете някой като този, то значи той си има проблеми на характера и то не са лесно разрешими. Вие не може да запълните тази дупка. Внимавайте да не попаднете в този капан, в собствените си отношения!

4. Емоционалното насилие е болезнено и не трябва да бъде толерирано.

Просто защото злоупотребата не е физическа, не означава, че не боли. Има някои отношения, които имат значително количество емоционално насилие, където ви карат да се чувствате така, сякаш собствените ви чувства се поставят под съмнения и подозрения.

5. Съблазняването.

Еротичните мисли и действия идват във всички форми, размери, аромати и цветове. Но има някои неща, които не трябва да се бъркат. Не трябва да се бърка секса с любовта, вниманието с намерението, романтиката с  сексуалното съблазняване. Думи, които са еротични или сексуални не е задължително да са романтични или съблазнителни. Може би това е ограничение на въображението на автора, или пълно невежество от страна на характера в книгата, но когато човек казва „Аз не мога да чакам да бъда вътре в теб“, това е сексуално, но не е много романтично.

Един роман, един филм а събра толкова внимание дали заради еротиката и защото тайничко всички си мечтаем да опитаме нещо ново и различно.

Все пак ако сте готови, ето идеалният комплект:

http://orgasmmarket.com/index.php?route=product/product&path=100&product_id=627

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.